Sofa

Ligger i soffan och läser en bok och längtar tillbaka till högstadiet. Boken handlar om en klass på högstadiet. Uunderbara tid. Boken är inte så bra, handlingen är konstig. Ska se filmen i helgen. Kanske förstår lite mer då. Kanske.

Idag åker vi till Lausanne för lite häng resten av veckan. Imorgon är det aupairträff och det känns underbart skönt att slippa åka tåg i nästan fyra timmar sammanlagt för att få vara på en träff i två timmar.

Emma sover och jag vet inte riktigt va jag ska göra. Måla naglarna? Hon kanske vaknar och naglarna blir förstörda. Städa? Orkar jag inte. Se californication? Skulle jag kunna göra, men jag skulle skämmas om jag skulle vara tvungen att säga att jag har sett två säsonger på två dagar. Måste lunga mig lite. För mycket Hank Moody är inte bra för hjärtat.



Swedishproblems.tumblr.com

Det händer även i Schweiz. Tro mig.

SOOOOOOOL

Vet ej hur många grader det är ute. Men det jag vet är att man inte behöver en fet vinterjacka. Shoppade loss på Aarbergs enda klädaffär. Hittade en jacka för 530 kronor. Vet inte om det är värt. Bara vänta och se. Var i desperat behov av en tunnare jacka. Mamma tvingade mig att slänga min favoritjacka som jag har haft sen 7an(VÄRLDENS BÄSTA JACKA). Så jag var helt enkelt utan en vårjacka.
Har varit ute och gjort lite ärenden med Emma. Vi pratade med varandra på bebisspråk heeela tiden. Hon ville inte sova, men tillslut somnade det lilla söta livet. Då satte jag mig vid ån och njöt av livet och en iste.
Nu ska jag äta lunch. En aning sent. Men jag glömde äta innan vi gick ut och nu har jag varit ute och gått i 2 timmar. Så jag är vrålans hungrig ska ni veta.
På återseende maadaaafakkkkaaas

Spåkulan på facebook gör en alltid lika glad


"God afton Hanna!

Du vill gärna vara kär men har inte vågat satsa helhjärtat på ett förhållande. Det är dags att ändra på det. Den rätte är här!"




Note to myself

Jag ska bli nykterist. Jag hatar egentligen alkohol, förstår inte varför jag utsätter mig för detta varenda gång. Har tillbringat dagen i en soffa i Colombier och sett en knäpp/rolig/dålig/bra/sjuk film med michael cera. Sedan gick jag till tågstationen och började tokgråta(alkoholens fel) och grät från colombier till Neuchatel, därifrån till Biel och från Biel till Lyss. Sen slutade jag. Det blir alltid så. Jättejobbigt. Tur att man har mamma och pappa bara ett telefonsamtal bort <3 <3 <3 <3
SÅ. Ingen mer alkohol för Hanna i stora mänger kan jag säga. Och jag ska absolut ALDRIG mer förtära alkoholhaltiga drycker då jag har en misstänkt feber. ALDRIG. ALDRIG.
Som ni förstår så mår jag väldigt dåligt idag. Förkyld, bakis och ledsen. Det kan fan inte bli värre just nu.
Men det blir bättre hoppas jag. Gårkvällen var i alla fall rolig.
Nu väntar jag på att familjen ska komma hem. Jag har saknat lilla Emma litegrann men tyvärr tror jag inte att hon har saknat mig lika mycket. hehe.


Maaaaaaaaaaaaaaaaat

Jag ska fan bli veggie. Det är så jäkla gott.

Neuchâtel

Ikväll åker jag till Neuchâtel på lite fest med folk som jag inte känner. Jag har ju tydligen lyckats bli blyg också, när hände det? Jag har dock ingen aning om hur jag ska ta mig från Neuchâtel till Colombier. Jag återkommer imorgon med resultat. Det kan sluta med att jag virrar bort mig och börjar gråta. MEN NU SKA VI TÄNKA POSITIVA TANKAR! Jag är en stark och modig kvinna som klarar allt. Jag är en stark och modig kvinna som klarar allt. Jag är en stark och modig kvinna som klarar allt.
Nu ska jag gå på Coop och försöka mig på att köpa ett gott vin. Lite aceton ska jag också försöka hitta.
Adios

nbkjad

Inte nog med att jag gått och blivit superduper megaförkyld. Nu sitter jag och håller mig för att inte lägga en pizza.
Dert här är inte roligt. Verkligen inte.
Det blir varken Die Post eller Coop idag. Det får bli imorgon, eller på måndag. Jag har ju trots allt min 70% apelsinchocklad från Lindt. Och min snus för 50CHF kan vänta tills måndag. 50 jävla CHF. EN STOCK SNUS FÖR CA 650 kronor. Är det okej. Nä, tänkte väl det. Överväger att sluta på riktigt. Detta snusande kommer att ruinera mig.
Fönstret står på vid gavel, för är det stängt så dör jag av svettningar och den senaste avsnittet av OTH var oooooliiiiiidligt spännande. Chad Michael Murray såg ut som att tiden stått stilla sen 2009 då han senast var med. Eller var det 2008? I alla fall. Det var nog det bästa avsnittet hittils. Äntligen börjar det hända något.

Aarberg by night

Är ingenting jag rekommenderar de rädda och veka människorna. Jag är en av dom och jag vägrar att promenera genom detta ställe en gång till på natten. Nästa gång ska jag räsa på en cykel. Sen så trodde nog killen framför mig att jag förföljde han. Han kikade bak en massa ggr och började gå snabbare och snabbare. Själv tycker jag faktiskt inte att jag är sååååå motbjudande. Eller??


Aupairträffen var över förväntan om vi säger så. Jag hade kul, förutom att jag höll på att kräkas av nervositet på vägen dit. På vägen hem löpte jag mellan alla anslutningståg eftersom att tåget från Lausanne tyckte att det passade att vara 8 minuter sent. Paniken slog till men, jag överlevde. Jag fattar inte varför jag är en sån himla fegis. Min mamma är ju Elin och min pappa är ju Mats och ingen av dom är särskilt fega. Jag tror på teorin att dom har varit överbeskyddande(hjälmen i backen mamma!!!!)

Asså nä. Nu måste jag slagggggaaaagagagaaa. Familjen åker till Zermatt imorgon och jag tänkte vinka dom adjö på morgonsidan. I have the apartment för mig själv heeeela helgen.


Peace

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3200723/images/2012/pic_190897439.jpg" class="image">


Mihiwiihihhi

Kollar på BB och målar naglarna.
Nu ska jag iväg på Coop och kirra småpengar så jag kan betala tåget!

gäsp

Är så trött att jag skulle kunna somna sittandes.
Det blev varken Coop eller Bahnhof. Nejnej. Jag lekte jättemycket med Emma istället och hade kul med min värdmamma. Vi börjar komma riktigt bra överrens nu(fruktansvärt konstigt att bo hos några man inte känner). Efter middagen så satt vi kvar vid matbordet och snickesnackade länge och vi bestämde oss för att Hanna ska åka via Biel/Bienne imorgon, då hon ska till Lausanne. Klappat och klart. Pang bom. Inget mer med det.
Imorgon är jag leeeeeedig. Skönt. Det enda som står på min att göra lista är att måla naglarna och köpa frimärken på Die Post. Undra om det är dyrt med frimärken här? Det tror jag, allt är dyrt här. Fy alltså. Dagis kostar ca 100 CHF om dagen här i Aarberg, alltså lite mer än 700 kr. Svina dyrt.
Nu ska jag sova.
Ps. Min älskade mamma kommer den 13 Maj.

-

Men ful grabb

Alltså

Jag får små lyckorus hela tiden
Nyss kom ett paket som innehöll en stock snus(WAARRRRUUUP BITCHEEES. Tack pappa och Erica <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 ) och jag nästan grät av glädje.
Sen att Maggio kommer på stadsfesten, fiiiifaaaaaaaaaaaaaaaaaan assåååå! Mina två veckor i Schweden kommer bli nnnnnaaajjjjsjsjsjjsjsjssssss. Åh nu längtar jag efter stugan. Lite grillad korv med bostongurka. mmmmmMmmm. Hur ska jag hinna allt på två ynka veckor?? Huuuuur??? Allt går med lite våld(och vaselin). Hähähähähääää. Sen att jag har vårkänsla i kroppen skadar ju inte alls. Ingen snö så långt ögat kan nå, inte en snöflinga på fleeeera dar. Ne det funkade inte, för många stavelser. blup.
Ursäktar mitt ordbajs.
Nu ska jag äta ett äpple. Jag bara älskar att skära upp ett äpple i klyftor och äta det bit efter bit. Det är sån härlig känsla. Sen kanske jag tar en tripp till coop och handlar tuggummi eller något annat. Coop är en bra affär här. Allt finns. Det märks att jag bor i en småstad då jag glädjer mig åt ett Coop. Grattis Hanna. Eller jag kanske tar en tripp ner till the Bahnhof och tar mig en kaffe? Åhh kaffe. Jag har inte druckit en god kaffekopp sen jag kom hit. Snus och kaffe, blir det. Kaffe och snus. mmmm YumYum. Jag kanske till och med tar med mig en bok. Haha sitta och dricka kaffe och läsa en bok. Det gör jag. Fick trots allt en gratis kaffe då jag köpte tågkorten igår:P:P det var ju bra, eftersom att tågkorten kostade bajsapasatmycket.
Ursäktar mitt ordbajs igen.
Nu ska jag fortsätta läsa bok.
XOXO / Hannigirl


Sooooooooool

Det är så ljust här i köket att man måste rynka pannan.

Aaaaalllltsååååååå

MammaElin kommer i Maj och då ska vi till Zermatt *Läääängtaaaa:]*
Sen måste jag bara få fråga angående facebook. Vem fan ändrar sin relationsstatus till "Det är komplicerat"? Alltså. Ursäkta, men har vi människor inget privatliv längre? Jag tror jag ska ta bort mig facebook(kommer aldrig hända), det är bara en onödig jävlig sida som amerikaner blir rika på. Nä ve och fasa.
Alltså seriiööööst. "Det är komplicerat" hahahahaahhahaa åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh guuuuuuuuuuuuuuuud. Om min framtida kille ändrar sin relationsstatus till "det är komplicerat" efter ett bråk eller liknande så kommer han åka ut från mitt(eller vårt gemensamma) hem med huvudet före.
Kände bara att jag var tvungen att lufta lite. ahhhhh skööönt. Nu är jag tillbaka. Förutom att jag skulle kunna döda för en liten snusjeeevel alltså. Hoppas det kommer på posten imorgon. Jag vet inte om jag klarar av en enda dag till utan nikotin i min kropp. Och jaaa jag hör själv hur hemskt det låter"Men gddd så hemskt, hon måste ha nikotin för att fungera" Jävligt tragiskt mina vänner. Jävligt tragiskt. Jaaag veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.
Tog jättefina bilder på Emma idag. Men Parenteserna vill inte att jag ska lägga ut några bilder på henne och I respect that så att säga.
Puss och kram och nyp i stjärten. Godnatt.

Hemska dag

Den här dagen har sugit. Jag har haft ett mentalt sammanbrott och gråtit litegrann. Men kom snabbt på banan igen. Tur det, för jag hatar att gråta. Det är nästan så att jag börjar gråta av att gråta. Ni vet, som då man börjar spy för att man har spytt. Hajjar ni?
I alla fall. På torsdag ska jag på au pair träff i Lausanne. Kan bli ett äventyr eftersom att jag måste åka 3 olika tåg för att komma dit. Äsch, jag vet inte. Antingen via Kerzers, Lyss eller Biel/Bienne. Varför valde jag att bo mitt ute i ingenstans?
Frååågan ääär alltså.
Adjö

Migros Club School

Sitter och kollar språkkurser. Jag söker franska språkkurser på tyska. Hittills har jag gjort rätt och tagit mig fram. Men sen insåg jag att det fanns inga språkkurser på franska på torsdagar i Bern. Så då gick ju inte det. Bara att söka vidare.
Inatt har jag drömt väldigt konsitga drömmar. Jag skulle på skidresa med bland annat katrin zytomierska och hennes gäng, riktigt skumt. Sen drömde jag att jag blivit sambo. Och det var också skumt. Vaknande genomblöt(alltså i svett hähähähä)och rädd. Tydligen så drömde jag mardrömmar.
Äh. nu ska jag kika på lite Californication. Sen kanske jag tar bussen in till Bern.

home sweet home

Nu är vi hemma i Aarberg efter en rolig helg i Lausanne. Trots att jag varit med mig själv hela helgen så har det varit väldigt trevligt. Jag är ganska kul att umgås med.
Att sova i bilen påvägen hem var bara att glömma. Emma skrek och skrek...och skrek....och skrek. Gud. Jag ska inte ha barn inom en låååång framtid kan jag säga. Jag älskar barn, men jag skulle verkligen inte vilja ha ett eget. Just nu räcker det med att ha hand om en unge på dagtid.
Fryser gör jag konstant. Jag använder mina tjocksockar med sockerplast under, varje dag hela dan. Min poncho har jag också alltid på mig och jeans är ett hemskt plagg, man fryser bara i det. Jag spräckte mina blåa a-jeans idag, fyfan vad jag hatar a-jeans. Så nu har jag bara svarta jeans och svarta mjukisbyxor. I-landsproblem.
äsch. Nu ska jag vila eller fortsätta se "the big lebowski.

Alperna

Då jag promenerade genom St sulpice, så höll jag på att tappa andan. Eller, jag tappade andan. Man såg ju för fasen Alperna. Det var så vackert att jag fick gåshud. Synd bara att det inte blir lika bra på bild som i verkligheten.
Dessa bilder är tagna från tomten och det är jättedimmigt över sjön. Tycker inte alls synd om dom som måste bo i denna område. St Sulpice. Kom ihåg det. Blir ni någonsin äckligt rika. Flytta till Schweiz-Lausanne-St Sulpice. Det är en order.
Nu skypar jag med mina kusiner och dom är lika söta som vanligt.

Älskar kleenex med smörjande effekt. Man slipper sår runt näsan

Nu ska jag hitta tågstationen, hoppa av vid lausanne flou? flon? Jag kommer inte ihåg vad det heter. Sedan bearbeta mig genom gatorna. Detta är ett stort steg för mig. Jag har aldrig gjort nått sånt här själv. Jag ska även försöka mig på att köpa ett tågkort alldeles själv. Det heter något som jag verkligen inte kommer ihåg. Faan å.
Franska är fasen inte ett lätt språk. Lunch ska jag äta själv. Fy och fan asså....nu rinner snoret, ursäkta
Bad om ursäkt till en gubbe på svenska igår. 'heeeeh oj, ursäkta'. Oj, vad mina värdföräldrar skrattade åt mig. Men den bjöd jag på.
Nu ska jag springa mot spårvagnen/tåget, eller vad man nu säger.
Au revoir(stavas det så?)

Blä

Att vakna upp dunderförkyld var ju precis det jag ville.

Har just käkat frukost. Fransmännen vet ju inte hur man äter en redig frukost asso. Ljust bröd, marmelad och smör. Själv satt jag och knaprade på mörkt bröd, med skinka. Fast jag kände ingen smak eftersom jag är så snorig.

Lol på det. Frågan är om jag ska utforska Lausanne idag. Jag vet inte. Åh vad jobbigt.

Huset vi bor i ligger just vid Genevesjön och jag ser sjön från mitt fönster. Asnice


le me eating popcorn in lausanne


Första dagen men Emma

Hittills så har allt gått som smort. Blev väckt klockan 9 av min värdmamma och nu har jag och Emma varit ute på en lång lång promenad runt byn. Idag tog jag en annan väg(living on the egde) runt stället och jag hittade hem! Jag tittade lite på ankorna i ån och på dom långhåriga kaninerna.

Nu ligger jag på soffan och chillar. Emma sover och lär göra det i ca en timme till. Jag har börjat läsa Nathalie Kampusch bok. Hon blev bortrövad när hon var 10 år, satt i en källare och blev psykiskt misshandlad i 9 år. Den e riktigt bra. Läs den!!

Hejsvejs lingonfejs!


Mitt rum

Jag har gula gardiner också. Och gula små träblommor. Hann ej fota detta då batteriet på kameran tog slut
Världens största garderob.
Sängen är skön och rummet är ljust.

Fukt

Mamma. Dö inte nu. Men lägenheten jag bor i är typ lite mögelinvarderad, eller det är typ fuktskador eller nått. Så vi måste vädra alla fönster typ femtielva gånger per dag. Astmasprayen ligger brevid mig på natten och jag knaprar allergitabletter. Ännu har jag inte märkt av något. Förutom att jag har blivit förkyld, igen. Bihålorna gör ont och jag hostar. Bra timing liksom. Tur att jag har min superduper nässpray från Spanien med mig. Jag använder kortisonnässprayen också mamma.
Inatt har jag sovit 13 timmar. 13 timmar. Jag är omättlig på sömn. Vaknade av väckaren klockan 10 och somnade fort om.
Nu har jag ätit en god frukost bestående av ett bröd med en massa frön i, yougurt med färskt päron i och en litet glas oboy. Oboyen här är nyttigare än den i sverige. Dessutom så smakar deras vatten inte så himla gott. Jag fantiserar redan om lunchen. Deras kyl är som ett paradis. Grönskaker, grönsaker och lite mer grönsaker. Det blir nog grönskaer till lunch. Kanske lite ris. Vem vet. Ana gjorde en så äckligt god risotto till middag igår. Gissa vad den innehöll? Grönsaker. Heeeeh. Grönskaer och saffran och ost såklart. Schweizisk ost. Det smakade guuudomligt.
Igår hade jag en liten deppstund, idag är den typ lite värre. Jag oroar mig mest för att gå vilse och att åka med fel tåg om jag ska någonstans. Men det är ju inte hela världen om man råkar åka fel. Men ändå. Engelska verkar inte vara ett så stort språk här på landsbygden. Himla Schweizare alltså.
Nu ska jag göra mig klar och bege mig ut på lite upptäcksfärd.

Min dag i ord

Jag vaknade 03.30 piggare än fan själv. Drog ut i snöstormen till Falmark. Satte mig på planet(fräsch kille på planet) och vem sitter inte två rader framför mig om inte Babben Larsson, det va fan coolt. Hamnde på Arlanda och virrade runt samtidigt som jag pratade i telefon. Av någon konstig anledning absolut hatar jag att prata i telefon då jag är i stockholm. Jag känner mig som en fånig norrlänning utan koll.
Efter en maraton promenad till terminal 5 så va det dags att stiga på planet. Allt gick ok tills killen brevid mig började bresa(vad fan är det med ni killar och bresa?), jag satt som en ihopklämd säl. Jag gillar faktiskt också att bresa(och samtidigt som jag skrev det där insåg jag hur fel det lät med jag låter det stå kvar), men nä, där fick jag sitta med ihopklämda ben. BARA FÖR ATT NI KILLAR RÅKAR HA LÅNGA BEN(benen ni går med alltså) SÅ BETYDER INTE DET ATT NI FÅR BRESA HUR SOM HELST. fyfan alltså. ja, hur som helst, jag överlevde resan med nöd och nöppe. Jag kunde inte sitta still. Jag tog en till maratonpromenad till bagageutlämmningen. Sen träffade jag värdmamma, typ en jättehärlig tjej asso.
Sen har dagen rullat på i en himla fart. Lunch, leka med Emma, promenad, leka med emma, middag, packa upp, duscha och nu ska jag äntligen sova.
Detaljer orkar jag inte skriva. Jag är hungrig samtidigt som jag är mätt. Det är en jätteskum känsla.
Dagens statement: Snygga killar som pratar Schweizertyska går inte ihop. Så mamma, du behöver inte vara rädd över att jag ska hitta mig någon schweizerost.
Godnatt BLOGREADERZZZ

Min dag i bilder

Gatan där jag bor, Bielstrasse
Fint hus pt.1
fint hus pt.2
Väldigt cool träbro
I den här floden badar man tydligen i på sommaren. Just nu ser den bara kall och jävlig ut
Fint hus pt.3
Stadzplatz
Stadzplatz from behind
Himla söt stad det här alltså.
Nu ska jag fota mitt rum. Bilder kommer inom en snart framtid, då jag orkar så att säga. Nu är jag för trött för att tänka.
Fick i alla fall förskottslön idag. Känns nice. Imorgon är jag ledig så då ska jag utforska Aarberg på egen hand.
Vi hörs.
Föressten, min unge fick presenter av mig och hon totalt älskade den mjuka pippi långstrump dockan jag gav henne. Hon har skrattat hela kvällen åt den.

Statusuppdatering

I Schweiz. Mår bra. Har det bra. Livet är bra. Förutom att dom ger en jodmedicin om kärnkraftverket som ligger 17km bort skulle explodera. Inte alls rädd. Neej nej.

Har promenerat runt byn och det är najs. Fina små hus överallt.

Nu måste jag vila. Sovit tre timmar i natt.
Hej svejs


Sammanbiten jävel

Klarpackad, incheckad. Redo med andra ord. Halv 4 står väckaren på.


Sista dagen hemma

Ligger i sängen och njuter av att jag ännu inte gråtit, skrikit eller börjat hysteriskt skratta. Jag är ju lugnet själv. Jag har gått och blivit en lugn människa. När hände detta? Fast, så lugn är jag nog inte. Mina händer och fötter skakar varje sekund jag är still. Jag kan inte sitta still med andra ord. Jag är i alla fall färdig packad förutom typ necessär och sånt. Hell yeah. Två smockfulla resväskor. Eller, den en är halvfull eftersom att den är så stooooor. Men dom väger 24 kg var. Inte tror jag att dom tar betalt för övervikt om det är 1 kg? Nääää, det tror jag inte. Nu ska jag ligga i min sköna säng som jag kommer sakna såååå himla mycket och glo på californication(sjuk serie men ack så rolig) och lite greys anatomy. Vi ses i Schweiz era nördar

Näst sista natten hemma

Det firar jag med ett nystädat rum och en nybäddad säng. Det händer på riktigt alltså.

Peace out


Fruktansvärt lik HoratioHandsome

 


hej

Nu börjar jag vara färdigpackad. Har bara råkat slarva bort en påse med smink värt 600 kr. Eller smink och smink, en foundationjävel och en mascarajävel. Är man sminkbög så är man. Jag totalt dör om det är borta. Alltså dör. Jag börjar gråta.
Men jag är iaf snygg i håret. Typ.

Ny hårfärg och hundmys

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3200723/images/2012/pic_189229771.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3200723/images/2012/pic_189229780.jpg" class="image">


Gavin Mikhail


Now and then I think of when we were togetherLike when you said you felt so happy you could dieI told myself that you were right for meBut felt so lonely in your companyBut that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kinda sadnessLike resignation to the end, always the endSo when we found that we could not make senseWell you said that we would still be friendsBut I'll admit that I was glad it was over

But you didn't have to cut me offMake out like it never happened and that we were nothingI don't even need your love, but you treat me like a strangerAnd that feels so rough

No, you didn't have to stoop so lowHave your friends collect your recordsAnd then change your numberGuess that I don't need that thoughNow you're just somebody that I used to know

Now you're just somebody that I used to knowNow you're just somebody that I used to know

Now and then I think of all the times you screwed me overBut had me believin it was always something that I'd doneBut I don't wanna live that wayReading into every word you sayYou said that you could let it goAnd I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know-oh-oh

But you didn't have cut me offMake out like it never happened and that we were nothing (oh)I don't even need your love, but you treat me like a strangerand that feels so rough

(oh)

No, you didn't have to stoop so lowHave your friends collect you recordsAnd then change your number (oh)Guess that I don't need that thoughNow you're just somebody that I used to know

Somebody that I used to knowSomebody (now your just somebody that I used to know)That I used to knowSomebody that I used to know

Gud ge mig styrka kraft och levnadsmod

Sitter här med ett glas vatten i handen(hade låtit coolare med ett glas vin) och försöker finna lugnet. Jag har bestämt mig för att ta en extraväska med mig. Jag vill inte dumpa min hårtork eller något annat värdefullt för den delen. Jag vet inte heller hur det ska gå att vara utan snus. Just nu snusar jag för fullt. slå mig. hårt.
Fast livet är ganska bra ändå.


panik

asså. Hur? HUR? HUUUUR? ska jag rymma alla mina grejor till en vikt av 23 kilo? Hurhurhurhur?? Jag sitter här som ett frågetecken och sas hemsida gör mig inte mycket klokare. Herre min je asså.
Gillar hur datorn speglar sig i glasögerna. ilandsproblem.
Nu ska jag pausa mitt misson och bege mot Åsgatan 14.

hahaha

Alltså. Idag är en bra dag. Jag är ej bakis och jag mår prima ballerina! Gårkvällen är fortfarande väldigt diffus(HJÄLP MIG NÅGON!????) fastän jag var sådär lagomt, kanske lite för mycket, påverkad. Men dagen-efter ångesten har besökt mig som vanligt. Men det går över imorgon eller i övermorgon. Alkohol är inte bra för mitt psyke. Det är inte normalt att ha ångest över att man har hälsat på någon. Jag har just slängt ihop en vanlijpannacotta. haha "slängt ihop". Det är faktiskt ganska enkelt. Eller det är typ för enkelt. Det är ju så jävla gott. Mamma har stekt köttfärs hela morgonen. Ikväll är det bjudning här på furten. Ska ta farväl till släktingar och vänner. Kan bli kult. Eller ja, kul och kul...Men ja, ni fattar. Jag ska även storstäda "sunkrummet" som mamma kallar det. Men det är faktiskt inte så lätt att hålla ordning på ett rum som är 3x3 meter. Har dessutom en extrasäng där inne. Det är så jävla trångt. Det kommer blir ett helvete att packa. OCH DET SKA JAG GÖRA IDAAAAAG. JÄVLA GALET SJUKT HEMSKT OCH UNDERBART. WOOHOOO. Sen att det är fint väder ute också. Det är ju liksom en perfekt dag. Nu ska jag sluta och städa sunkrummet. Fyfan. Jag vill int. MEN HE GER BA Å SÄTT IGÅNG som dom säger i inlandet. Blääääääääääk.

Kylskåpet på furtenbacksgränd


Förresten

Allt suger just nu. Bara så ni vet. Och jag drack ett bajsgott vin ikväll och det ägde. Älska vin. Fan så gott det är. Hata dock att det börjar vara 94or på krogen. Hur sjukt liksom???? Kräks ju. Jag har aldrig varit sådär omogen med alkohol heeeeh. Bluub. Jag hatar att vara full. Som jag är nu. Asjobbigt ju. Man är som inte sig själv

Hejsevejs lingonfejs


Usch

Om inte Emma och Benne hade räddat mig från den engelsktalande och snussväljande mannen så hade jag med säkerhet blivit våldtagen inatt. Tråkigt men sant. Mannen/pojken/killen sprang efter mig. Riktigt otrevligt. " I can help you" "with what??!" "with everything;);)". Men en cheese på frasses är ju alltid gott.

Godnatt/ överförfriskad Hanna


Fredag=vin

Här är jag i uppsatt hår, förbannat fult. Men denna blogg är inte en s.k försköningsblogg. La ut bilden för att visa mitt nya halsband. Sååååå fint och precis ett sånt som jag letat efter!!!

Tacos på furtenbacksgränd ikväll och sen ner mot the penthouse för lite förtäring av alkohol.

Ses på lan


Eftersom blogg.se Appen suger

Första bilden i inlägget nedan ska inte vara där. Låstas som att den inte finns tuudiluuuu.

Godnatt


Photosession

En helt vanlig konversation mellan mig och min moster. Ursäktar det där med deon men det händer även dom bästa.


Motherfucking trött

Jag är så trött att jag är spyfärdig. Är jag inte spyfärdig pga av allt gråt så är det av trötthet. Jag är spyfärdig mest hela tiden.

Om en timme ska jag infinna mig på waynes och träffa faster och kusin. Dags att säga börja säga farväl till folket.

Busschauffören idag körde som en kratta och han visste verkligen inte hur han skulle hantera helljusen. Bilarna som mötte oss kan inte ha sett ett skit. Såklart blev jag förbannad och satt och retade mig på gubben som körde.

(här ska det egentligen stå om våran statsminister Fredde men jag tog bort det. Så ni får aldrig veta om jag hyllade eller bajsade på han. Hohihoh)

Dags för lite smink och såna där onödiga tjejsaker. Om jag skulle bli omfödd skulle jag vilja bli född till kille. Ni har det så himla lätt ni grabbzzz. Ni är fina(tänk att alltid få vara fin??) utan smink och ni har en snabbare ämnesomsättning. Lyllos er alltså.

Frid och kärlek;P


Mentalt sammanbrott

Herregud. Är det såhär det ska vara tills jag far? Har gråten i halsen konstant och jag vill bara krama om alla jag känner.

Sweet Jesus alltså. Jag är alldeles utmattad av allt gråt. Jag är inte van vid att gråta. Ikväll säger jag hejdå till mina kusiner och jag kommer säkert gråta då också. Nu började jag gråta. VAD ÄR DET SOM HÄNDER?!!!!!

Usch.
Nu är min lunchrast slut.


Yum

Jag har just avnjutit världens godaste lunchbuffe. Din fest i skelleftehamn gör en aldrig besviken. Om ni har vägarna förbi skehamn vid lunchtid. Ät där förfan.

Bara ett litet tips. Ni kommer inte ångra er.

Back 2 work


HEEEEEELLLL YEEEAAAAh

Bara så ni vet så är jag hemma över stadsfesten i sommar. hiohihihoihohihaihiaoihohihoihohhiohihoihinhihihi. Nu är jag för speedad för att sova så nu slår jag på Snatch som jag inte sett på huundra år. waaoohohooo. Ha en bra natt;););););PP;PP

Förbannade måndag pt.2

Till råga på allt så spricker mina favoritjeans. Och vem är det som står ute i butiken och jobbar? Jo jag.
Sorry skehamn om ni har skådat högra skinka idag.

Lol på den här dagen.

Nu ska jag hem och gråta krokodiltårar.


Dessa förbannade måndagar

Jag har varit nära till gråt 555000miljoner gånger på morgon. Kanske för att jag drömde att jag hade pojkvän inatt eller för att jag känner mig som en höna idag. Halsen gör världsont och jag känner mig äckligast i världen. Hann inte fixa håret och mitt hår funkar bara inte utan volympuder och vax. Förstår ni min frustration?!!????

Ett tips till er bussåkare där ute. Spring inte till bussen i klackeskor, täckbyxor och täckjacka. Särskilt inte om ni har två snygga grabbar till grannar som ni ibland kan stöta på(oftast då man känner sig ful och jävlig och har högklackat till täckisar). HA ALDRIG HÖGKLACKAT TILL TÄCKISAR. Det har aldrig funkat och kommer aldrig att göra.

Nu sitter jag i personalrummet och har the huvudvärk av fuck. Fan för måndagar. Men alltså jag klagar inte.


Kate fucking Nash

Kate Nash är ju bara för bra. Och denna låt borde finnas i historieböckerna.
Jag har inte riktigt flyt idag känner jag. Jag återkommer då jag är rolig igen.

FREDAG

SChwooosh sa det. Nu är fredagen över. Jobbade 10-18 sen drog jag till Dalla med Will.I.am och Jonte. Skitsnack som vanligt och jag är tydligen inte "roligt dryg". HUR FAN ÄR MAN ROLIGT DRYG? Jag är ju roligast i världen.
Nu sitter jag in the sofa och jag känner hur det drar kallt från fönstren...Kyla är det värsta jag vet och jag lider verkligen med folk som måste jobba ute i detta klimat. Jag lider iofs med dom som måste gå fram och tillbaka från bussen också(mig).
Min värdmamma påminde min om att ta med täckisar och täckjacka för dom hade -10 grader. My ass tänkte jag då jag såg på termometern imorse. Tänkte my ass ännu mer då jag såg att det hade varit -43 mellan abborträsk och arjeplog eller arvidsjaur eller vad det nu var, Norran skriver om så intressanta saker som vanligt..
Nu ska jag och min fruktansvärt onda hals gå och sova. Jag ska hålla mig inne imorgon och klunka te i mängder, jag vägrar bli förkyld igen.
Fuck vintern

Jobb i all ära

Men jag kan ju inte säga att det inte är förvirrande att skriva upp artikelnummer för varje vara på ett papper och sedan kolla datumet på dem. Jag kan ju inte heller säga att det inte är förvirrande med lådnummer och olika namn på mediciner. Förvirrande är det. Väldigt. hej och hå. På måndag tar jag mina glasögon med mig. Det där med brytningsfel är inte bra då man ska läsa smått.

Men jag har kul.
Jag kommer drömma om siffror i ett år fram över.

/ en förvirrad Hanna @work


Whoopaaa

Asså. Jag känner att vi måste prata om pengar. Jag gick lös på Apoteket idag. Man vet ju aldrig om den finns hudkräm i Schweiz liksom. Jag shoppade för 750 kronor. Näää men tjaa!!!!!! Om ni ser någon stå längs efyran och försöker se sexig ut så är det jag. Är 1000 spänn timmen billigt? Eller finns det något annat sätt att skaffa snabba pengar? Råna en bank ligger inte riktigt på min nivå. Sen är det inte så många banker som har hand om kontanter nu för tiden. Inte i här i hålan i alla fall.

Nä skämt åt sidan. Jag skämtar för er som inte fattar det. Men för att täcka mina utgifter skulle jag behöva snabba pengar. Jultidningar? Fel säsong. Fan å.

Jag ska grubbla vidare på mina pengaproblem så kan ju du som orkar läsa detta göra något vettigt istället.



På den gamla goda tiden då vi fortfarande bodde i samma land.

hihi, charmtroll. Don't mind the dubbelhaka
Blowjob eller Birger Jarl? <KSL

Ensam är starkast

Inatt är det jag som styr här på furten. Modern hänger i el capital och Lisa är i Boden. Jag är redan mörkrädd och hör skumma ljud från köket.

Har jobbat arslet av mig på Apoteket idag. Det var så sjukt mycket varor att jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen. Jag ska jobba imorgon och på fredag också. Att tjäna lite extracash är bra för en shopoholic som jag.

Nu ligger jag i soffan och cravar glass men det enda som finns i frysen är tofu line och det är inte jättegott. Så jag avstår. Jamie oliver gör så sjukt god mat på TVn. Sjärt på han(Sjärt på dig Maja). Kanske tar mig ett digge med ost.

Idag är det exakt två veckor kvar.
14 dagar. Två helger. Vad ska jag lägga min sista tid i Sverige på? Vad ska jag göra? Jag vill åka skridskor, åka snowboard i bygdsiljum och åka längdskidor.


Peace.


RSS 2.0