Vin och trojka vodka

Hängde i Bern ikväll med Aline(ovanligt) och med Isabel. Det var skittrevligt. Vi delade på en vinare på ett ställe som heter Turnhalle, jag köpte även en halloumipita som var ett totalt misslyckade. Har gått och suktat efter den där jävla halloumipitan i två månader och nu, då jag väl har råd så köper jag den och den smakar ollon. Eller okej, inte ollon, men den var i alla fall inte så god. Vi snackade där och sedan gick vi till cowboys och köpte lite mer alkohol. Nu är jag sådär härligt tipsy och jag har svårt att skriva på svenska. Tänker på engelska och skriver på svenska *jobbigt*. I alla fall så var det jättetrevligt(har redan skrivit det, men ändå). Höll på att somna på tåget och på bussen(fick åka gratis buss då busschaffören hade slut biljettpapper och han visste inte hur man bytte mohhaha zwei und zwanzig(stavas det så?) franc sparade jag där! yaay) 
 
Nu ska jag sova. Är ledig imorgon och då ska jag äntligen köpa produkter till min stackars hy. Ojoj som jag längtat.  Lite vichy och lite clinique. Hatar verkligen mina gener ibland, särskilt då jag ska köpa hudprodukter och smink. Endast det dyraste funkar och med min ekonomi resulterar det i en dålig hy. I-landsproblem, men ändå. Det är synd om mig. Ska även färga håret imorgon, kanske. Om jag orkar. Usch nu åskar det. Dog lite idag då åskan låg över Aarberg. Skrek helvete, fuck me framför min värdpappa. Han kollade frågande på mig och jag bad om ursäkt, men jag blev så himla rädd. Kunde inte hjälpa det. Han skrattade åt mig, som vanligt. Jag måste sluta vara så klantig och oansvarig. Som nu, öppnade fönstret med lyset igång och n har jag tre flugor här inne. Nice. 
 
 
Godnatt.
 
Två tjejer på banan för någon helg sedan.
 
 
 
 
 

Varning för starka bilder och text.

Här kommer lite bilder från i helgen(snodde av dig Aline). Orkar inte he dom i ordning(vill ni se i ordning kolla Alines.blogg.se), jag är för trött och dessutom tror jag min dator håller på att kollapsa. Nice. Dör om den gör det
eftersom jag knappt har råd med deo heh. OK. bilder skulle jag lägga up. Varsegoda
 









För att göra en lång historia kort
- Förade på tåget, satte upp tältet i fyllan(restulterade i ett tält som nästan låg ner på marken då vi kom tillbaka efter konsert)
- minneslcka på fyra timmar(hej vin)
- dödens natt i ett blött tält i blöta kläder
- vaknade 8 dsuchade och drog in till Zürich och åt på donken och hade lite sightseeing
- drog tillbaka till festivalområdet och  kikade på lite band
- förade och hängde med våra tältgrannar( sa att svenska tjejer är horor och lätta på foten och gav dom falska förhoppningar mohaha)
- Spelade ölspel och jag förlorade såklart
- Shottade jäger
- Tiggde påse som regncape
- Fick pengar till en riktigt regncape av en fin kille
- dansade, satt på axlar som var en skräckförstjusad upplevelse
- hånglade lite i leran till Nero(bästa stunden på hela helgen)
- Fick fotmassage av en annan fin kille som var policestationdrunk(ett uttryck jag myntade)
- Grabbarna blev för fulla och för snuskiga(blev jämförd med en schweizisk tjej då jag visade min pryda sida) och jag och Aline gick till tältet 
- Vaknade 06.30 på morgonen av att två av grabbarna knackade på vårat tält och ville att jag skulle komma ut och umgås. Nej sa jag med en snäll röst och Aline skrek "FUCK OFF WE ARE SLEEPING" typ. 
- Vaknade vid 9 och sedan hängde vi i tältet, kände mig som en påse skit. Sminkade mig och kände mig genast piggare. Sen såg vi First Aid Kit och jävlar så bra dom var, viftade med våran svenska flagga och var med på stora skärmarna typ 156165ggr. Coolt. Jag älskade sverige.
- sen drog vi till donken igen och käkade jävel. Satan så gott det var. Sen blev vi mätta och la oss i en park inne i Zürich. Bossade med min sovvsäck och mina leriga solglajjor.
- Tog tåget hem och lekte lekar. Två trötta tjejer resulterar gärna i asgarv på ett smockfullt tåg.
 
Ja alltså, bästa helgen ever. Typ. Bra musik, bra häng, dålig mat. För mycket ravioli för min smak.
 
Nu ska jag sova. Imorgon jobbar jag sedan ska jag möta upp Aline och en tjej som heter Isabel och umgås lite innan Isabel åker hem till Tyskland. Sjukt gullig tjej!
 
 
godnatt.
 
 
 

Seriöst alltså

Jag har så mycket hemlängtan att det är skadligt. Ge me ba lite Skellefteå


Bite me

Skulle göra en tidig kväll, ikväll. Det gick åt helvete då jag blev sur(jag blev verkligen skitsur mamma) på mamma för att hon chattade med folk på facebook medans hon pratade med mig på skype. Jag ska aldrig mer dricka två dagar i rad. Skämtis, jo det ska jag. Säger bara såhär nu för att jag har hemlängtan, dagenefterångest(fast tvådagarefterångest) och jag är trött men kan inte sova. Vill ba ligga på ett manligt bröst och gråta lite. Ska det vara så jävla svårt va. Lyssnar även på Aerosmith(såg Oprah's next chapter där steven tyler var med, sångarn alltså.) och känner mig hjärtekrossad. haha. Måste rycka upp mig lite känner jag. 
 
Nästa helg åker jag till Portugal i två veckor, Ina kommer ner och det ska bli så jävla ollonskönt ska ni veta. Sol, bad och sin bästaste kompis. Man kan ju inte be om mer alltså. Nästa månad är det bara 3 månader kvar tills jag sätter fötterna på svensk mark igen. Gud vad jag längtar och får andnöd samtidigt. Tänk om jag inte hittar någon lägenhet eller jobb. Vägrar bo hemma en längre tid. Jag vet inte ens om jag vill bo i Skellefteå. Plugga? Ja, kanske. 
 
 
Nu ska jag sluta babbla och sova. Jobb imorgon och jag ska vädra ur tältet *taggad tjej*. Sa jag att jag tvättade mina kläder(festivalkläderna) först i 1.40h och sedan i 1 h . Nästan tre timmar. Dom luktade jävel efter första tvätten så jag körde en gång till och nu luktar dom någorlunda i alla fall. Var tvungen att slänga min parfymflaska också och min deodorant är slut och jag har inte råd att köpa en ny. Livet som AuPair är fan inte lätt. Tur att tjejer aldrig luktar svett. Klarar mig utan deo i några dagar i alla fall. Nä men här sitter jag och pratar om mitt armhålesvett. Välkommen.
 
Åh gud, godnatt.
 

Zürich open-air

Vet inte riktigt hur jag ska förklara denna helg i ord. Går i en lyckobubbla idag och jag är typ kär. Alltså inte kär. Men herregud. Köp en regncape åt mig då det ösregnar så vinner du mitt hjärta. Även då du låter mig sitta på dina axlar på en konsert så jag kan se. Åh :')

Bilder kommer då Aline har lagt ut dom och då jag orkar lägga ut dom.


Är sliten och mina kläder luktar bajsballe och mina skor är inte svarta längre utan bruna.

Hihi


sånt där som bara händer mig

1. Gick ner i tvättstugan och fick skåda den största spindeln jag någonsin sett, skämtar inte då jag säger att den var mellan 7-10 cm i diameter, herregud. Höll på att kissa ner mig samtidigt som jag svalde kräks och höll in tårarna. Schweiz och deras jävla spindlar alltså. Men jag var tvungen att filma jäveln. Så det finns på film, snabb var han/hon/hen också.
2. Ana och Thomas bestämmer sig för att gå ner i tvättstugan på spindeljakt och ber mig vakta Emma i typ 10 min. Självklart vaknar ungen och blir helt hysterisk. Skriker och gråter och är galen. Jag får inte hålla i henne och jag får inte lägga henne i sängen, vad fan gör man liksom?
 
 
I alla fall så sitter jag nu i min säng och håller fortfarnde på att svettas bort, känner även att jag har en liten jävel på G just brevid läppen. Sådär lagomt till festival och som om man behövde fler. Blåmärken fulla benen och finnar fulla ansiktet, im so getting laid this weekend.MEN. För att vara lite positiva så måste jag tipsa om ett band jag har upptäckt - White Lies. SJUKT BRA. Dessutom är sångaren fräsch. Ska se dom imorgon hihihi, ska stå längst fram och kasta mina trosor åt sångaren. Kanske inte, men i tanken ska jag det
 
 
 
 
anledningar till varför jag fotade mig själv på toan(hatar, verkligen hatar sådana bilder så jag känner att jag måste förklara mig)

1. Det bästa ljuset i hela lägenheten
2. hade just sminkat mig samtidigt som jag skypade med Ina
3. lyssnade på musik efter jag skypat klart med Ina

 
åh shit, nu började det åska jävel här alltså WOHO

När man sitter mitt emot en snygg kille på tåget

 

En smärre livskris

Jag tar efter min kära vän Ina Andrén och får en smärre livskris. Alla(okej, inte alla) uppdaterar på facebook "blablabla har ändrat sin utbildning till blablabla" och det mina vänner, det ger mig lätt andnöd. Även uppdateringarna "blablabla är i ett förhållande med blablabla" herregud. Jag kommer dö singel och outbildad. Det mina vänner är dom tankarna jag kämpar mot idag. Kan bero på att jag är ensam hemma och är lite smådeppig. Längtar tills imorgon, jobbar och sedan tar jag mitt pack och drar mot zürich för lite sex,drugs and rock n' roll. Längtar efter lite sånt. Alltså inte bokstavligen. Men jag längtar lite efter att få leva rövare. Allt för länge sedan nu känner jag. 
 
Något jag även kommit på idag är att jag är en hopplös romantiker. Det måste jag sluta upp med. I wan't somebody that will sweep my of my feet. Men har insett att det kommer aldrig hända. För att få saker att hända måste man ta saken i egna händer. Jävla jobbigt alltså. Eller kanske det händer, då man träffar den rätta. MEN NÄR FAN TRÄFFAR MAN DENNE RÄTTA PERSON DÅ? Jag ska sluta. Alltså sluta oroa mig inför framtiden. Istället för oroa mig inför framtiden ska jag leva i carpe fucking diem. Mitt favoritcitat(sarkasmen som pratar). Jag hatar carpe diem. Åh gud jag svettas. Inte lite heller och idag är det en kall dag. Hoppas dock på värme och inget regn i helgen. Väderprognoserna säger att det ska bli kraftigt regn på lördag, Fuck me säger jag bara. Fuck me(inte bokstavligen, snälla. Skulle vara lite jobbigt om alla mina läsare fuckade mig samtidigt. hahahahahahahaha herregud, vad är det för fel på mig?? gang-bang of mordor säg ja ba haha). Regnar det lägger jag mig på marken och gråter. Tycker synd om dig Aline som kommer måsta dra med mig om det regnar. Och nu låter jag som en negativ och bitter person som vi inte gillar. Ska sluta med det också. Ska sluta vara så jävla bitter och negativ. Fast egentligen är jag inte det. Bara ibland, typ som nu. 
 
Städa var det ja, städa. städa, handla, tvätta och stryka. Oh lord. Jag måste sätta igång NU. 
 
 
Hejdå från borderline-Hanna.
 
 

Den här bilden får saker att låta så jävla lätt.

 

Monday

Måndag idag. 
sjukt seg efter helgens bravader. Fredag så hängde jag med Aline och i lördags bjöd jag på middag och sen var den party för hela slanten. Vi kom hem 06.30 och jag somnade nog inte förns 07.30 eller senare. trötthets-stadiet har liksom gått över där vid sju på morgonen. Somnade i alla fall tillslut och vaknade halv tio och trodde jag skulle dö av torrhet i munnen(drick aldrig tequila 02.00 på morgonen). Löpte till köket och hällde i mig litervis med vatten(överdriver lite) somnade om och vaknade klockan elva av att Aline väckte mig. "Du ville bli väckt klockan 11" nädu, det ville jag inte sa jag. Jag somnade om i typ en kvart, degade i soffan och sen gjorde vi oss klara och drig in till Bern för att möta upp en massa au pairer. Vi gick till ett bad som heter marzili och badade i Aaren. En tjej kunde tydligen inte simma så jag fick agera badvakt/livräddare där ett tag. Blev så jävla rädd och hade lust att skrika till tjejen att hon var dum i skallen som hoppar ner i en flod som är jätteström då hon inte kan simma, men jag behärskade min ilska.Ville ju inte verka elak liksom.
 
 
äsch, det var en bra helg. som dom flesta helgerna. Kunde dock ha skippat shotten med tequila för att skona den lilla bakfyllan jag hade. Tequila är aldrig bra.
 
Idag har jag jobbat i 14 timmar=Jättetrött.
 
Nu väntar harvey spector och mike ross på mig.
 
hejsvejs.
 
 

yaay

lockade håret
 
   
 
För att sedan sätta upp det. Ibland är jag så jävla värd.
 
 
 
 
 

saker jag borde göra

städa
städa
städa
städa
och
städa lite mer
 
 
ooorkar inte. Har sett två filmer idag och jag skulle lätt kunna se en till. Jag älskar lördagar. Ikväll blir det party jaahooooo. kult.
 
 
 

MAMMA TITTA HIT(alla andra också)

  
 
     
 
SER DU HUR LÅNGT MITT HÅR HAR BLIVIT MAMMA???
 
Alltså jag går med uppsatt hår dagarna i ända och har det aldrig utsläppt förutom då jag duschar. Såååå chocken då man dammar av plattången och fixar håret efter 6 månader i toffs. DET HAR JU VÄXT SUPERMYCKET!!!! galet.
 
 
Nu ska jag forsätta se "John Tucker must die" sen ska jag sova. Det blir en lång dag imorgon. Städa på dagen, fixa middag, ha en minimiddagsbjudning och sedan in till Bern och dansa arslet av mig. KUL!
 
 
Tchüus
 
 
 
 
 
 

omg

Emma skrek, bokstavligen skrek, i två timmar imorse. Direkt jag satte mig ner med henne i famnen, skrek hon, direkt jag la henne i sängen, skrek hon, direkt jag gjorde något annat än bära runt och vagga henne, skrek hon. Herregud, alltså ungen är ju 1år så hon börjar ju väga några kilo, mina armar höll på att gå av. Tillslut var hon blöt i svett(feber+skrika=väldigt svettig) så jag klädde av henne, vaggande henne tills hon juust höll på att somna, la henne i vagnen och då efter ca 30minuter fortsatt vaggnade av vagnen somnade hon. Vilket jävla äventyr alltså. Så nu har ungstackars sovit från 9 och hon sover fortfarande. Det första jag ska göra är att proppa henne med alvedon och ibuprofen då hon vaknar. Och vatten, vatten måste hon ha. herregud. Jag ska aldrig bli mamma.

Sitter även och letar nya familjer. Har hittat en familj som verkar vara nice. Dom bor nära Luzern. Ute på landet. Ja, landet. Alla familjer verkar bo på landet. Men jag vill helst till london, stockholm eller göteborg. Fast jag får väl se. Kan ju bli kul att stanna här också i några månader till.

Nu ska aupairmarodören väcka feberjäntan. Stackarn måste ju få i sig energi.

Ajdökens

"jag vill bara ha helg och hångla"

Idag har jag varit ledig. Skulle ta hand om Emma i typ 20 minuter idag, men hon bara skrek. Stackars liten sjuk bebis.

Följde med Emma och Thomas till läkaren och väl då vi satt inne med läkaren så sa han "nu vill jag prata ensam med Emma och Thomas" och jag ba 'visst, okej! och det visade sig att han hade frågat Thomas om jag hade någon medicin mot min acne haha. Skrattade på mig. Haha. Fortfarande väldigt kul. Han kan inte ha trott att jag var 20 år och kunde prata för mig själv haha. Det var i alla fall en snäll tanke som fick mig att tänka att jag måste måste måste, så fort jag får lön, gå till apoteket och köpa mig en riktig ansiktskräm, FÖR SÅHÄR KAN VI JU INTE HA DET. hahahaha. Stackars Thomas, han har ju ingen aning om vad jag käkar för mediciner hahaha

nu ska jag skypa med myntaren till min rubrik på detta inlägg!
vi ses

omg

Jag är så jävla omsmart, tycker det är pinsamt då min värdpappa ser mig i trosor och tröja. Men jag lägger ut en bild på mig själv i det här på bloggen där hela världen kan se det. lol.
 
 
I alla fall. Den här dagen har varit sjuuuukt rolig! Aline kom hit vid 11 och sedan tog vi vårat pick och pack och började vandra. Men först gick vi på coop och handlade lite proviant(vårat kylskåp ekade), köpte en burk ravioli jävla gott det var. Sen så började vi gå mot skogen och oj vad vi vandrade i skog. Någon(nämner inga namn) blev jättebajsnödig och försökte bajsa ute i det fria. Men denna någon fick inte ro och fick knipa igen. Det blev två försöka bajsa-pauser för denna någon. Förstår inte varför jag berättar detta. Förödmjukande, samtidigt som det är otroligt otroligt roligt. 
 
 
Efter ca en och en halvtimmes vandring så nådde vi äntligen målet, trodde vi. Men vi råkade gå lite fel så det var bara att gå tillbaka. Frågade en söt herre om han pratade engelska(på tyska såklart, i'm the king) och han sa näe, men jag pratar högtyska och jag ba shit. Men vi förstod allt han sa (till och med höger och vänster) så vi hittade in till Lyss zentrum tillslut. Då vi väl kom fram så öppnade vi våra ravioli burkar och OJ, vilken tillfredställning för smaklökarna. Vi åt upp det, gottade med lite melon. Sen kollade vi i några affärer(kände mig som en fet ko ungefär, prova aldrig kläder veckan innan du/ni ska ha mens herregud) och sen gick vi till tågstationen. Åkte hem till Aarberg, handlade, åt middag(bröd keso avokado och rödlök omg så gott) och sen degade vi på mitt rum tills vi kunde åka gratis tåg. 
 
Tog tåget mot bern och gick till Starbucks och lyxade det lite. Aline spelade in en film, som förmodligen är det sjukaste filmen hon någonsin kommer få på mig. Jag sitter och äter en vattenmelon med ett sugrör och råkar göra det till, mer eller mindre, en sexlektion. Detta på engelska så alla förstår. Dumma svenskar.
 
I alla fall. Nu är jag hemma, tröttare än fan. Är även ledig imorgon. Fick typ värsta braiga idén att jag skulle ringa Ina och fråga om hon ville komma över, under dan. Men sen kom jag på att jag bor ju här. Så det sket sig. Min hemlängtan är sjuk.
 
Ledig tre dagar på en vecka, livet är bra ibland.
 
äh, nu ska  jag sova. Har inte lagt mig före 01.00 någon kväll senaste dagarna. Holyshit. Godnatt.
 
jag saknar mig pappa, världens bästa pappa.

Herre min ge

Emma är megasjuk och jag vaknar 08.30 av att hon skriker. Panikar, springer upp i endast trosor och en kort t-shirt och vem är hemma, jo min värdpappa. Höll på att skämmas ihjäl. Det visar sig att han ska vara hemma med Emma idag och lät mig sova. Skönt men pinsamt. Istället för att somna om så stiger jag upp och förbereder mig för en dag med utflykt till Lyss. Vi ska promenera genom skogen och försöka hitta. Kan bli spännande alltså!sen ska vi upp i något utkikstorn och titta på utsikten. Inte för att seeland(det heter så) har en massa fina berg. Men det kan ju vara fint ändå. Man ser tydligen alla småbyar häromkring.

Nu ska jag käka frulle, duscha och sen slänga ihop en matsäck. Mysigt.

Ungefär såhär såg jag ut imorse. Fast utan den sköna posen.


Baksidorna med att bo 265 mil från sin familj

Sitter och myser i min nya tröja som pappa och Erica skickade ner tillsammans med lite snus och godis. Ni är bäst ni två. Bäst! 
 
Det dumma med tröjan är att den luktar som det gör hemma hos dom. Så nu sitter jag här med hemlängtan, samtidigt som jag äter godis och inte sparar på snuset. Jag skulle kunna göra vad som helst för en kram av nära och kära just nu. Åh nu rullade det en tår ner för min kind också. Längtar så himla mycket till Jul.
 
 
om två dagar har jag bott här i 6 månader. Stort. Fyra kvar.

Jag är lyckligare nu

 
 
 

okej

jag har sovit 14 timmar inatt. Jag är fortfarande trött.

livet rullar på i alldeles för snabb takt.

snart är sommaren slut. snart åker jag till portugal. sen är det höst. sen jul och då är mitt övertyr här i Schweiz slut.

harregud.

D-day

I'm so excited!! wiihhääääää
 
 
klädångesten är brutal.

jag bara hatar

När Emma ska sova och vaktmästaren börjar borra i väggen. Det går liksom inte ihop så jävla bra va.
Jag som hade tänkt stryka skjortor men nä, får väl göra det på min lediga tid ikväll. Jävla vaktmästare. Kukvaktis.

känner mig lite såhär just nu

 
så jävla fashion.

heh :P


Handla

Ska snart sätta mig på cykeln, hämta upp Emma hos läkaren(vaccination på G) och sedan ska vi promenera iväg och handla. I ösregnet. Yaaaay! Men vad gör man inte för lite xtracash i månaden. Ska även tvätta, stryka och städa köket idag! Can't wait!!!


En hyllning till mig själv.

Det är ganska kul då man är ute och röjer här. Direkt man säger att man är svensk så blir man så jävla intressant. Varför? Vi svenskar är inte mer intressanta än andra nationaliteter. Vi är lagom, brunsås och jantelag. Ett grått folk som alltid ska vara som alla andra. Men jag älskar gråa Sverige och hemska Skellefteå där folk dricker mer en fredag än vad folk i Schweiz gör på ett år.
 
Sen jag flyttade hit så har jag verkligen växt som person. Jag är fortfarande barnsliga, sjuka och knäppa Hanna. Men på något sätt så har jag lärt mig vad som är värt i livet. Jag har lärt mig att ta vara på saker och att prova nya saker. Första månaderna här var ett rent helvete. Inte för att jag inte trivdes i familjen utan för att jag kände mig som världens minsta person. Då man flyttar till ett nytt land ensam så inser man verkligen hur liten man är på jorden. Ingen känner en och ingen bryr sig om en. Jag kröp in i ett skal och blev nästan rädd för att träffa nytt folk. Om jag jämför mig själv idag och för fyra månader sedan så känner jag inte igen mig själv. Den Hanna som sitter och skriver här nu, hon vågar säga vad hon tycker, hon är inte rädd för vad andra tycker om henne fast hon är fortfarande snäll och bryr sig om andra. Men den Hanna som skriver idag, bryr sig lite mer om sig själv än om andra. Ens eget mående är alltid det viktigaste, vilket jag inte behövde reflektera så mycket över hemma i Skellefteå. Men här har jag insett att man mår alltid bäst av att följa sin egna väg och inte lyssna på andra så mycket. Man ska alltid lyssna på sig själv innan man lyssnar på de andra. Det spelar ingen roll om de andra inte håller med om vad du tycker. Man hittar alltid sin egna väg i livet
 
 
Idag är jag så himla glad att jag tog steget och flyttade hit. Att jag verkligen vågade. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte vad som tog åt mig då jag bestämde mig för att flytta. Liksom Schweiz? Varför inte England eller USA? Jag kunde ju inte ens lite tyska eller franska. Idag kan jag ein bisschen deutsch och jag förstår lite franska. Hur coolt är inte det? 
 
Ursäkta. detta skulle inte bli ett narcissistinlägg där jag hyllar mig själv. Men jag känner att fan, jag är så jävla bra. Fuck jantelagen btw. I Schweiz är det inte oförskämmt att betala med stora pengar. Bara så ni vet. Vi svenskar borde bli lite mer Schweiziska.
 
 
Ja och en massa babbel blev det. Men nu måste jag sova om jag ska orka gå upp 06.30 imorgon för att tvätta. I am keeping my fingers crossed and hoping that it doesn't rain tomorrow. Åskan som låg över Biel och Aarberg ikväll var inte nådig, fick panik vid middagen och sprang in till skratten från mina värdföräldrars munnar.
 
 
Godnatt
 
 
 

waahooo

Mitt liv är så jävla bra just nu! Förutom att jag är äckligt snussugen och lite bakis. Har inga kort från igår, men kul var det!! Lite sådär spontant. Kvällens roligaste var då Aline köpte vin och hon råkade köpa vin med kork istället för skruvkork. Så vi gick till en resturang och frågade om dom kunde öppna vinaren åt oss. Lite pinsamt, men vad gör man inte för lite vin. Jag tog 02.30 bussen hem(12 jävla franc........) och nu är jag pank igen. Måste spara pengar inför zürich open-air. Whoooppaaaaa. Är så taggad på livet alltsåååå. Förlåt, men jag har nog inte mått såhär bra sen.....typ.....studenten förra året. Så nu måste ni leva med happy Hanna. Wieieiiiii.
 
 
 
 
 
"If you were a dog, I would pet you right now". Det bästa komplimangen jag någonsin fått, ever.

holymotherfcker

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
 
 

Bärengraben

Detta land blir bara bättre och bättre. Gårkvällen var jättemysig och jättetrevlig. Det var dock megasuperlöpning genom tågstationen, vi höll på att missa sista tåget och jag höll på att börja gråta. Schweizare är sådana himla tidsoptimister. Vi hann i alla fall med tåget och jag kom hem, alldeles för sent, men nöjd var jag.
 
Nu ska jag storstädaaaaaaaaaaaaaaa. SÅ KUL! 
 
 
 
 

det där med språk

Då man blir förvirrad av att höra svenska på radion och inte engelska eller tyska så har det gått för långt.
Igår då jag och Aline satt på spårvagnen påväg in till Bern så började vi hipsvips prata engelska med varandra. Jag måste sluta titta på engelsktalande filmer och börja se på lite mer svtplay känner jag.


Mjöp

Gårdagen var super och jag hoppas denna dag blir minst lika! Ikväll ska jag och Aline möta upp två killar vi träffade för några veckor sen. Kaaaan bli spännande! Har redan klädångest och skoångest. Heh.


RSS 2.0