h-a-n-n-n-a.tumblr.com

Vi ses där, nerds.

OKEJ

Okej toddlers(vad betyder det?)

Eftersom att blogg.se suger, byter jag tillbaka till min oldie. Där kan jag i alla fall ladda upp bilder.

återkommer med adress när jag rensat bland arkivet. Jag är så sjukt rolig ibland då jag skriver. haha. Ibland har det en tendens att bli lite för vulgärt. Så för att skona er så ska jag ba rensa lite först.


på återseende.

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

Satt i godan ro på tåget och gjorde nästa veckas läxa, då killen mitt emot börjar prata med mig. Det slutar med att han ger mig sitt nummer och jag lovade att höra av mig, VILKET JAG EJ KOMMER GÖRA. Det är sådana här gånger jag verkligen vill ha en kille, då är det så enkelt att säga att man har pojkvän. Men nu har jag ju inte det, och jag har svårt för att ljuga(även för främligar) så jag tog hans nummer och nu sitter jag och funderar om jag ska gå på en pitty-date.  Men det kan jag inte heller göra, för då kommer jag också få dåligt samvete.

Herregud jag måste sluta ha så jävla bra samvete. Jag kan verkligen inte ljuga. Vita lögner har jag också svårt för.


Och. Jag har slut snus(dör).

OMG

Ikväll har jag nog ätit den dyraste buffén jag någonsin käkat. 38 freakin' franc fick man betala, men de vare faaaan värt. Sjukt gott och efterätten var nog det bästa, man fick själv ta glass(mövenpick). Fast ok, sushin var också god. Alltså sushi i mitt hjärta.

I alla fall. Jag dog stressdöden då jag skulle ta mig till Lausanne. Linnea frågade om jag skulle hänga på klockan 17.50, jag satt i mjukisbrallor och osminkad och allt. Sprang och sminkade mig på 3(!!!!!!!) minuter och kutade och bytte om och sedan räser cyklade jag till bussen. Denna buss kan man aldrig lita på eftersom den sist var 7 minuter sen. Så jag satt på bussen och ville slå alla som åkte en station(typ 100 meter mellan varje station), det tar ju sån jäkla tid dåååååååå. I alla fall så hann jag. Mötte upp Linnea på tåget i Neuchatel(Neuenburg på tyska, kul land) och sedan åkte vi till Lausanne och mötte upp Michaela.
Insåg även att det är sjukt mycket roligare att åka tåg med någon än att åka själv. jaja, i alla fall. Hade sjukt trevligt. Och nu är jag äntligen hemma och ska sova.

Är ledig imorgon, men jag ska plugga tyska. Vi fick i läxa och skriva någon jädra text. Kommer knappt ihåg något från förra lektionen eftersom min hjärna var som potatismos. Blev sjukt sugen att gå på bio också. Jag som skulle spara pengar. Tur att jag investerade i ett halbtax+G7 tågkort. Annars hade jag ej kunnat leva i detta land.

Godnatt.



WOOHOOOOWWWW DET FUNKAR ATT LÄGGA IN BILDER IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 *glädjeskutt*


Småbarn är krävande.

Herregud vad jag har lekt med Emma idag. Hon älskar då man jagar henne och då man kastar henne i luften. Då man inte leker med henne så gnäller hon.

Herregud.


2012-06-05 00:18

Ni vet då man längtar efter något som ska hända. Man längtar så mycket att man nästan håller på att spricka, så mycket att man inte kan tänka på annat. Man dagdrömmer och hittar sig själv stirrandes in i vägg med ett stort leende på ansiktet. Ni vet den känslan? Den är obeskrivlig. Man känner sig så förväntansfull.

Vet ni känslan då det man längtat så mycket efter, inte kommer att hända? Ena dagen är den där och andra dagen, inte.
Den känslan är obeskrivlig. Man känner sig bortdomnad.





Vad jag saknar just nu

Mamma
Pappa
Lisa(mest dig)


Ja vill ba krama om er.

(egentligen ska det vara en massa fula bilder på dig här, Lisa. Men eftersom att det fortfarande(:@@@@@@@) inte går att lägga ut bilder på det här kuk:iga internetet(är det ens ett ord?) så går det inte.)

Idolerna


Flugfan

Hade just ihjäl en flyga som har bott i mitt rum den senaste veckan. Den störde mig natt som dag och äntligen är lidandet slut.

flugjävel

RSS 2.0