kärlek till min värdfamilj

Mådde som sagt som en påse skit igår. Socialiserade mig inne i Bern med Suvi i några timmar idag sen så for jag hem och direkt jag steg innanför dörren och såg att familjen var hemma så blev allting lite bättre. Emma pussades och kramades och föräldrarna är bara så jävla underbara. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få dom att förstå hur satans bra dom är. Försökte med ord, men jag är ju så otroligt bra på det verbala(tänkte skriva "är så otroligt bra med munnen", men det kan ju missuppfattas hähä) och älskar att uttrycka mig genom att prata. eh not. Jag hoppas hon såg att det vattnades i mina ögon då jag sa hur fina jag tyckte dom var osvosvosvosvosv. Jag måste bli bättre på att säga sånt där.
 
 
Har fixat en ny telefon idag! Fick låna Anas mammas gamla Nokia och köpte ett nytt sim-karte för 40 freakin franc. Jävla swisscom. Hade kunnat köpa en mobil+nytt simkort för 20fr, men om man då räkar med att jag hade 28 fr på det andra simkortet så hade jag gått minus, så det blev liksom en winwin-situation. Dessutom var killen på swisscom så jävla snygg att jag inte kunde bete mig. Började flirta hejvilt och blinkade med ögonen och fnittra så fort han sa något. It's so hard to act like a normal person around hot guys, liksom. 
 
Äsch här har ni en bild på mig så ni inte glömmer bort hur jag ser ut.
 
biter i eine colaflasche för er som undra( coca-cola zero fyi, försöker bli av med lite tyngd)

Ibland måste man få gråta på tåg

Jag har gjort det igen. Det offentliga flännadet fortsätter. Jag gråter tydligen bara på tåg, ingen annan stans. Är en sådan attentionwhore. Skämt åt sido. Blev deppig ikväll och sket i vinskördfest, satte mig på tåget hem och började gråta. Grät till fribourg sen gaskade jag upp mig. En jävla tur att jag lärt mig gråta tyst efter alla gånger jag gråtit på tåg eller utanför svenska kyrkan i Lausanne. En jävla tur.

Annars då? Ingen telefon ännu och jag fick beskåda ett slagsmål mellan ett 10-tal män på Aarbergs tågstation. Blev så till mig i brallan att jag var tvungen att ringa Marre. Jätteläskigt samtidigt som det var sjukt coolt. Nävarna flög i luften samtidigt som de skrek till varandra på schweizertyska(lät jättehemskt). Herregud.

Nu ska jag se någon serie eller dylikt. Imorgon åker jag in till Bern och försöker skaffa mig en ny telefon + ett nytt sim till ett skapligt pris, och catchar upp med Suvi.


Hej


Uh

Min schweiziska telefon är borta. Gone. Tappade den någonstans på vägen mellan Savigny och Lausanne gare. Jävla klant jag är. Ny och allt. Ska gråta lite nu och sen sova.
Åh så dum jag är. Tänkte Spara lite av min lön men nu måste jag köpa en ny telefon. Fis också.
:-(
:-(
:-(
:-(
:-((((((((((((((((((((((


älskar mina värdföräldrar

Eftersom min älskade Nokia har gått i graven så får jag låna min värdföräldrars gamla Iphone(den första modellen heh). Så nu håller jag på att synka den med min andra så jag får alla kontakter! YAY är så glad! Får alla appar och allt+alla kontakter. Åh vad jag älskar apple just nu alltså lovelovelove. 
 
 
Håller på att buffra new girl också, åh att livet kan kännas så bra på en onsdag. Har suttit och sjungit "en kulen natt natt natt en båt jag styyyyyyrde" för Emma säkert 20 ggr på rad idag. Oj vad hon skrattade åt mig, så mycket att hon höll på att ramla bakåt, men jag lyckades fånga henne. Tur det. 
 
 
 
ÅH NEW GIRL, TAGGA <3 <3 <3 <3 
adios

Vad vill jag bli då jag blir stor??

Sitter och försöker reda ut lite frågetecken angående min framtid. Och jag blir då fan inget klokare på att sitta och läsa om en massa kurser och program. Jag fattar ingenting. Matte 1a och matte 1b vad faen är det?! Ska jag plugga sjuksköterska så behöver jag tydligen inte läsa vissa kurser då jag redan läst undersköterska. Ska jag läsa personalvetarprogrammet så måste jag ha arbetslivsherfarenhet. eh okej. Jag är lite uppe i varv känner jag.

Första steget är i alla fall att anmäla mig till lite kurser. Kanske inte till våren men till hösten, sen får jag se vad fan jag blir då jag blir stor.

Idag känns det inte bra att måsta bli vuxen och ta ansvar.


älskade efterlängtade vän <3 <3

Drog till Wabern och Aline ikväll. Fick träffa hennes mamma(sjukt lika är dom). Fick lite godis och snus <3 <3 <3 
Har även skypat med Emmy och Amanda som hänger i Barca. Jävla lyllos. 
 
Jag har liksom ingen lust att blogga. Det är ganska tråkigt nu förtiden. Typ
 
Alltså nä, har inte så mycket att säga. 
 
 
Godnatt.

Hemma och jag borde kasta min dator i sjön.

Har haft en supersemester och nu är jag hemma. Har just sett svenska hollywoodfruar och Min dator har fått totalt jävla tuppjuck som vanligt. Vill kasta den i marken men ska försöka att undvika det.

Imorgon återgår jag till vanliga livet. Känns bra. Tvätta ska jag göra och dammsuga. YAY.


Hejsvejs


PORTUGAL - ALGARVE - ALFA MAR - SHERATON PINE CLIFFS

Alltså. Denna semester är nog den skönaste semestern hittils. Vi sover(typ 10 timmar per natt), solar, tar hand om Emma och äter jävligt gott. Just nu befinner vi oss på sheraton pinecliffs, rätt så najs kan jag ju meddela.  Vi känner oss en aning missplacerade. Men fint är det, jävligt fint. Nu över helgen bor vipå hotell då mina värdföräldrar ska gifta sig här. Annars bor vi en en bungalow som är rätt så jävla fin den också. Inatt då jag och Ina sov där själva så började hon skrämma upp oss och sa att det skulle komma en karl och döda oss inatt. Jag hämnades med att väcka henne genom att hälla ett glas vatten över hennes ansikte. Kände att hon förtjänade det.
 
Jag har även insett varför folk skaffar barn. Kärleken man får då ett barn ska sova. Alltså helt jävla otroligt. Emma hon kramas(händer aldrig annars) och hon håller en i handen och direkt man ställer sig ur sängen så börjar hon gråta. Kärlek alltså. Hon har även lärt sig att pussas, hon putar på läpparna och säger"mmmm" och sen så lutar hon sig mot en. Sjukt gulligt. Åh vad jag älskar denna unge :')
 
 
Nu ska jag snart hoppa i duschen och sen ska vi ut och käka med Emma. 
 
 
Puss och kram

PORTUGAL

Drar till Portugal och algarvekusten i två veckor om 30 min. Genf flughafen erbjuder fräscha toaletter och gratis wifi. Awsome!


Vi hörs om två veckor fuckers!


eheehe

det är bevisat. Jag är sämst på bowling.

1. Thomas
2. Aline
3. Jerry
4. Hanna

Alltså. Ja.
Har även kommit i underfund med att dessa två killar är sjukt roliga. Då dom väl släpper lös. Man får ba värma upp dom lite först. Två blyga ingenjörer haha.

Nu är jag svintrött och lite på lurven. Ät gärna middag innan ni dricker vin. Ett litet tips bara. Ska sova och imorgon är jag barnledig, men det betyder inte att jag inte måste göra hushållssysslor. Stääääääädaaaaaaaaaaa och packa inför portugal! HEJ OCH HÅ.

Eh. godnatt.

JA MEN DÅSÅ

Tvättar och städar i vanlig ordning. Bebis är grinig och jag vill ba sminka mig och fara och bowla. Wieieieie. Taggad som fan alltså. Those bitches are going down!
Äsch, har inte så hiiiiimla mycket att säga egentligen. Ville ba kika in och säga hej till alla mina läsare :P:P:PP
FÖRRESTEN. Alltså vafan. Jag är så jävla avis på blondinbella just nu. Snygg kille, rik OCH förlovad. Herregud. Dessutom verkar hon vara så lycklig hela tiden. Jag.vill.också. Lycklig är jag ju. Men en snygg kille och några miljoner på kontot hade jag ju inte dött av. Liksom. Skulle kunna nöja mig med en snygg kille också. Någon som känner sig manad? HÄÄHÄ SKOJJA
 
NU SKA JAG HÄNGA TVÄTT YAY
 
peace and blessings, peace and blessings

Seriously


lite shopping för den som är intresserad(mamma)

  
En bebisrosa finstickad tröja med fin skärning vid rumpan hih.
 
 
  
the wildcard. En mintgrön skjorta med lite guldiga nitar på vid kragen. 
OCH TILLSIST
Den bästa jackan ever. Dyr men fin. Kärlek vid första ögonkastet.
 
Dagens bästa. Kom i ett par jeans jag inte kunnat ha tidigare(YAY). Dagens sämsta kom inte i ett par jeans på veromoda i den storleken jag brukar ha(SUG). Så min kropp har gett mig dubbla budskap idag. Men jag håller fast vid det första budskapet.
 
Jag har aldrig varit och kommer aldrig bli en modebloggare så ha lite översyn med mina överseriösa(jätteoseriösa för den som inte förstår ironi) poser. Tack på förhand / Hanna som taggar ensam mamma söker. 
 
 

Ett av kvällens konversationer med Ina/9gag vet hur man sätter känslor i ord och bild

jag: hihi
Ina: du fnittrar som om du är kär
Jag: mummelmummel
Ina: Nu mummlar du som att du förnekar det
Jag: haha
Ina: Nu skrattar du som att du har blivit påkommen
 
Nog om det. Är inte kär. Oroa er inte. Jag har inte gått och blivit kär och galen. Galen är jag ju, men det där med kärhet kan få vänta. Gud vad jobbigt det är att vara kär. Fast ändå inte. Resonerar såhär bara för att jag inte har varit kär på hundra år. *har glömt hur det känns tudluduldululu*
 
Just nu är jag lite rädd för mig själv. Har lite för många känslor i min kropp och ja. Lite sorg, lite hemlängtan lite lycka och lite annat småt och gott. Är skitlycklig samtidigt som jag är mest likgiltig inför det mesta. Typ. Längtar hem så jävla mycket(urstäkta mitt tjat, men det är sant). Vill baaa heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. Känns som om jag går miste om så mycket hemma. Men det gör jag ju egentligen inte, typ. Äsch shit the same. 
 
Har även planerat bowling med Aline och våra vänner Lütan och Vulvberget. Kan bli spännande. Måste börja träna inför detta. Ska slå dom med hästlängder har jag tänkt. 
 
 
Nu ska jag försöka sova bort min hemlängtansångest. Eller först ska jag se "the Descendants" med Clooney. EXCITING:
 
Puss och kram från oss alla till er alla. Godnatt.
 
Dagens problem.
 
 

älskade Nils

 
Min lilla bebis har fått cancer och imorgon ska han få somna in. 

Pryda människor undanbedes

Alltså. Snopp eller korv?


HEJ

Måndag och jag befinner mig i Portugal om 5 dagar. JAJJEMEN. 2 1/2 vecka med sol och bad. Livet hade ju kunnat vara sämre. 
 
 
Gårkvällen blev inte som planerat(skulle ha lyssnat på dig Linnéa). Svenska kyrkan ljög på deras hemsida. Ingen au pair träff igår inte nejnej. Men på torsdag då jävlar. ´Det blev en trevlig kväll ändå. Tog med Aline ner till Ouchy och tittade på lac lemán. Fint var det tills två råttor dök upp, höll på att svimma av rädsla. Dom var inte små alltså.
 
 
Idag har jag tvättat 4 maskiner med tvätt och ätit ikeas ost med hårdbröd och kalles kaviar. Fyfan så gott det var. Vad lite kaviar och ost kan göra med en. *lycklig_tjej92*. Snart ska jag och Emma gå och handla i kylan. Sitter och huttrar inomhus. Långbyxor, tjocktröja och tjocksockar är vad som gäller idag. Imorgon ska jag till h&m och köpa mig en ny jacka. Världens finaste jacka. 
 
 
 
 


mjau

pure happiness

Detta mina vänner är ren och skär lycka. 
 
 
 

Emmas mormor är världens bästa

Hittade detta i sängen. 100fr=700kr + clinique produkter. Fina människa.


RSS 2.0