städa,stryka,städa,stryka

känner mig sjukt produktiv idag. Har just städat och strykit klart och nu sitter jag i sängen med en kopp té! Emma ligger och sover i vagnen och min värdmamma sitter i köket och har panik över lägenheter i Thun. Dom flyttar om två månader och dom har fortfarande ingen lägenhet. Tycker faktiskt synd om dom. 
 
 
I alla fall. Ikväll blir det indiskt till middag och sedan förmodligen lite alkohol som vanligt och igår då jag låg och skulle sova fick jag något som jag skulle kalla nästan en panikattack, fick hjärtklappning och började svettas och sånt där obehagligt. Varför jag fick detta var för att jag insåg att jag verkligen inte vill hem till Skellefteå. Huvva. Jag vill stanna kvar här och jobba. Började tänka att jag aldrig mer kommer att måsta stressa till tåget som går 19.19 och att jag aldrig mer kommer att möta upp Aline på treffpunkt på stationen. Vi kommer aldrig mer gå på starbucks och bara sitta och tjattra om allt och inget. Åh. Gud. Meeeen det känns som att det är dags att bli vuxen. Jag måste ta tag i plugget och jobb och sånt. Ta lite ansvar. För ansvar är något jag verkligen inte tagit här nere. Eller jo, eller nä. Det känns inte så i alla fall. 
 
 
Nu ska jag fortsätta på mitt Té och se på workaholics. Sjukaste serien ever. haha. 
 
 
Hittade lite gamla bilder. På denna bild så lär jag mig att ta blodprover! Tjuuhuuu. Saknar gymnasiet lite. Eller i alla fall ansvarslösa skolan. PLupp. Hejdå

beware of sexy picture

 
 
So hot

kiss&bajs

Här sitter jag i min säng och håller på att hungra ihjäl. Har haft en väldigt tråkig dag. Fick inte min lön idag, hade tänkt åka in till Bern och YOLO-shoppa. Men näe. Det får bli på lördag istället. Ska köpa en lady och lufsen tröja bara för att jag kan. Ikväll jobbar jag mellan 19.30 och 22.00, Ska bli spännande, Emma är en grinunge dessa dagar. Vet inte varför. Hon är bara skitjobbig. Gråter och är jobbig. Igår sa jag till henne på skarpen så hon började gråta ännu mer. Var bara så trött och less på livet att jag ville kräkas. Sen drog jag in till Bern och hade skoj med finnarna, Aline och kanadensarn. Det blev lite pinsamt på Pangäa då våra fyllehjärnor inte alltid är så smarta. Lördagens bravader straffade sig igår, om vi säger så. Men som dom brukar säga "ett gott skratt förlänger livet" får man ju hoppas, då cigaretter förkortar livet. Haaaaaaha. Gud vad jag längtar efter snus. 
 
Igår då jag kom hem så kom min värdmamma just hem från jobbet och vi gjorde sallad och satt och kikade på deras bröllopsvideo. Vi fällde några tårar för det var så vackert. Sen idag så har vi också haft lite kvalitetstid. Sjukt surrealistiskt. Hon är så snäll min värdmamma även om hon kan vara sjukt oresonlig ibland. 
 
 
Nu ska jag göra middag innan Thomas och Emma kommer hem. Orkar inte äta med en grinig bebis. I helgen är det födelsedagsparty och indisk middag som väntar. Tror även det ryktades om klättring i Niederwangen. KUL!!! Åh mina älskade vänner. 
 
 
 
sooo pretty <3

2 weeks left

aaaaaaaaaaaaaaand i'm off to Bern
But first I need to get some clothes from the drying-thingy. I hate doing the laundry so much. Especially when you don't even get a thank you. ugh.
 
 
 
 
 

Don't laugh at my english, bitte.

 
 
 
 
Took some pictures of myself today when I spoke to Aline on the phone. We didn't talk that much. We mostly laughed. We haven't seen eachother since saturday morning(a very long time for us). If i don't get married and end up alone with 50 cats, I will marry her. She's the best. And I'll miss her so much when move back to Sweden. Buhu(the lamest expression ever). 
 
When i'm writing this, I am skyping with my absolute best friend from sweden. It's kinda hard to write in english at speak swedish at the same time. I'm not a real women. To do two things at the same time isn't my cup of tea. My brain can't handle it.
 
 
SO OK.  Sleep tight.
 
Tchüss
 
 
 
 

Thhiiihiii

nä men hej. Det var längesen. Två dagar. jisses, glömde bort att jag hade en blogg ett tag. Pirret i magen gör mig glömsk och sömnlös. Detta är inte okej. 
 
 
Dom två senaste dagarna har jag spenderat i Bern och i min säng. Det är i Bern allting händer förstår ni. I min säng händer det inte särskilt mycket. Förutom en hel del sömn. Har lyckats ställa om dygnet i helgen och nu ligger jag och min alldeles för tänkande hjärna sömnlösa. I fredags spenderade jag kvällen med ett helt gäng tjejer på Pangäa, ett ställe som serverar äckligt kaffe med en härlig atmosfär(och en snygg barista). Det blev en hel del kackel och skratt, som det alltid blir med dom där tjejerna. I går så åkte jag in till Bern igen för att råka köpa fondue vin till rusryck. haha, det smakade skit. Jag var bara glad över att det var så himla billigt.Tur i oturen så hade jag med mig min söta jägermeisterflaska så jag kunde ju njuta litegrann 
i alla fall. Kvällen visade sig bli väldigt kul. Vissa blev alldeles för packade(inte jag för en gångs skull) och andra bara pussades och kramades. Kvällens roligaste var nog när Aline sa att jag älskar dig till den snygga baristan som vi träffade på en bar och kvällens tråkigaste var nog när stephanie for hem och då jag gick miste om ett ragg eftersom jag "har kille", haaaaaaaaaaaaha. Det var ju kul. Nä men skämt åt sido. Det är ju kul att folk är ärliga och så, men ja. Lite snopen blev man ju allt. Provade även snuff. Det var sjukt äckligt och jag höll på att börja gråta eftersom det sved i lill(haha)näsan min. Trippade hem med morgontåget och hade nog förmodligen Schweiz största leende på läpparna då jag gick den lilla kilometern från tågstationen till Bielstrasse 50.
 
 
Nu ligger jag här i sängen och har försökt sova i tre timmar. Jag har gett upp. Min kropp har inte fattar det där med att sömn är ganska så livsviktigt.
 

 
 
ja, det var nog allt. Detaljer är ändå oviktigt.
 
 
 

LIFE IS LIFE NAAANAANANA

Jag hatar mitt liv just nu. Hatar att städa, tvätta och vika mina värdföräldrars underkläder då jag inte ens får ett tack.  Funderar på att skita i allting sista veckan, men jag har en känsla av att jag kommer bli ännu mer utnyttjad sista veckan. Typ"Justja Hanna, skuulle du kunna börja packa ihop i förrådet inför våran flytt?". Det skulle inte förvåna mig ett dugg. Har redan börjat flyttstäda åt dom. Städar alla lådor i köket idag. Jag är inte längre någon aupair, jag är en hushållerska/nanny med en aupairs lön. Fy och fan säger jag bara. FYFAN.
 
 
Är så kräkless. Alltså kräkless. Känner seriöst för att kräkas. uäh.
 
Nä dags att gå tillbaka till slaveriet.

I've couldn't have said it any better myself

I'm the funniest person I know


Leloveimage

Every time I see him after a long time apart I am struck by how solid, how real and colourful he is.


fuldagen

Idag har jag en fuldag. Vill bara gråta åt min nuna. Inga kläder passar och jag ser ut som en gris. Dessutom har mina långa naglar börjat gå av. Har typ sparat sedan i somras, ba m tack. Ska snart sminka mig orkar.inte. Fy fan för denna dag. Jag ligger sjukt minus på sömnkontot, därav mitt humör. Grät nyss lite innan min värdpappa kom hem. Blir även avregistrerad ur försäkringskassan i sverige fastän jag fyllt i ett papper där jag säger att jag inte ska bli det. Gudars. Livet. blir så stressad, måste börja packa också. 
 
Ska snart in till die hauptstadt Bern och bränna lite pengar. Bränner ju så lite pengar nu för tiden. INTE. Tur att jag åker hem snart orkar inte med denna pressen på att ha lite pengar hela tiden. Vill kunna ta mig runt med cykeljäveln också. Ba kunna cykla till vänner. GUD så skönt det ska bli.
 
 
vill ba hänga i robin hoodstaden igen. De va så fint :')

Idag är jag the bad Guy

Emmas farmor är här idag och haha ja, farmorn är ju så snäll och låter henne göra allt medans jag är the neinsager. Haha, Emma var just så arg på mig att hon inte ville säga hejdå till mig då dom skulle gå till lekparken. Vojnevojne. Nu stryker jag en massa skjortor och sen ska jag städa! Juuuhuuuuuuu!!! Kult


Holy shit

Idag är jag så trött att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Började se en film igår som råkade vara jättelång och jättebra. Somnade lite sent. Jättesent.

På två dagar har jag lärt Emma en massa nya ord. Det är så himla kul och hon blir så glad då hon inser att hon kan. Hon börjat skratta och klappa händerna åt sig själv haha. Står gör hon också. Nästan helt själv. Igår stod hon utanför min dörr och bankade då jag hade slutat. Hennes föräldrar var inte nog roliga hähä. Hon har börjat säga Hanna igen också. Så himla kul. Och lampa, näsa, tack och hund. Är imponerad, då hon har tre olika språk som hon lär sig. Hon har också börjat peka på sig själv och säger Emma samtidigt. Duktiga flicka. Och ja nu låter jag som en blödig morsa. Tre veckor sen är det slut på barnsnacket. Ha lite tålamod.


baaahaha

Alltså denna dagen. Vart ska jag börja? 
 
Vaknade 06.30 och sa hejdå till Ana och Thomas. Kopplade in babyphonen i mitt rum och la mig under täcket och somnade om jättemycket. Jag brukar aldrig riktigt somna om, utan jag brukar vara sådär halvvaken. Men TYDLIGEN så hade Thomas farit och handlat på morgon och sedan kommit tillbaka. Han hade knackat på mitt rum och jag hade inte svarat, då hade han öppnat dörren och ba ehh jaha, hon sover. pinsamt. Jag vaknade inte och jag snarkade säkert jättehögt(ja jag snarkar, pratar jävel i sömnen också. Kan bli lite jobbigt ibland hähä). Jaja. Ska aldrig mer somna om. Vaknade 10 och var sjukt förvirrad. Emma sov fortfarande och i köket låg det en massa varor, fattade ingenting. Men Emma vaknade en kvart senare(älskar hennes sovrutiner) och sedan dess har vi lekt och så. började gråta då hon gav mig en puss och en kram. Fy sjutton så jobbigt det ska bli att lämna den där söta saken. 
 
 

Ikväll är det jag och min säng, tillsammans mot allt. Om någon känner sig manad kan den ju svänga förbi och klia mig på ryggen eller nått. GUD, jag måste skaffa mig en karl som vill klia mig på ryggen. Det är ju så skönt. mmm.
 
 
Nä hörrni. Nu ska jag duscha. Jag luktar potatis efter att ha stekt Rösti. kommer sakna Röst då jag flyttar hem. Googla Rösti om ni undrar vad det är. IDS INT FÖRKLARA.
 
 
hejsvejs.

Just what I needed on this terrible Monday.

Haha


SAMSTAG/SATURDAY/LÖRDAG

Okej. Sååååå igår så skulle vi ta det lugnt. Meeeeen alltså det är svårt. Väldigt svårt. I alla fall. Vi gick till cowboys och hängde där. Träffade några killkompisar och därifrån så tog kvällen fart kan man väl säga. Jag blev utslängd(nästan så att jag är lite stolt, har aldrig hänt förut) pga av att jag hade en julmustflaska i min väska. Tihi. *busiga hanna*. Jag muckade lite med vakten, men sen insåg jag att jag inte skulle ha någon chans mot honom eftersom han är skinhead och jättestor och stark. Så ja. Mina gentlemän till kompisar hämtade min väska och resten av gänget sen gick vi till en bar som förmodligen kan komma att bli den sämsta baren i hela bern. fruktansväd personal och bara fruktansvärt.
 
Kvällen slutade med att jag missade första morgontåget, tog 07.13 tåget. Somnade och missade min hållplats. Hamnade i Biel och där var jag tvungen att byta tåg så jag var hemma vid ungefär 09.00. Var en glad Hanna då. Inte. Somnade sött i sängen. Vaknade vid halv 1 och mådde så dåligt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, men med ett sms som fick mig att dö av skratt. Men jag har haft en strålande humör hela dagen och nu snart kommer Alinegumman(haha) och vi ska snacka killar antar jag, brukar bli så. Åhå. Så trevligt!!
 
 
 
 

i'm to impulsive for my own good. Just cut my hair off.

 
 
 
 
såå ja. Det är ojämt och fult, men tänkte be någon snäll kompis här i swissan att hjälpa mig med det. Blev lite less på att ha ojämt hår. Herregud. Jag passar inte ens i page. MEN ja, såhär ser det ut nu i alla fall. Ursäktar den spyfärdiga looken på bilden, men jag känner mig spyfärdig.

dududuuuu de vet du

 
 
 
BAM. Fredaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

Let me introduce

Ungen som har gett mig den värsta förkylningen ever. 
 
Jag är jättenyduschad därav turbanen och min underklädeskropp som ej syns på denna bild. Tur det. HÄH. 
 
Äsch. Tvätten kallar.

Liksom hallå.

Tja bloggreaderzz
 
Här ligger jag och degar i min säng. Har varit och hängt med Aline och steph, alltid lika trevligt. Dom är så fina och roliga. Jag är så deppig just nu. Att jag ska hem snart slog mig hårt i magen påväg in till Bern. Höll på att börja flänna på tåget och jag känner mig ganska tom. Jättetom med andra ord. Usch. Helst vill jag lägga mig och sova tills jag ska hem men å andra sidan så vill jag njuta av varje sekund jag har kvar. Särskilt med Emma. För vem vet hur gammal hon kommer vara när vi ses nästa gång. Hon kommer inte ens komma ihåg mig. Det är nog det som gör mest ont i mig. Jag älskar den där ungen så mycket och hon kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Men liksom, hon älskar mig så mycket nu och för henne så är jag en familjemedlem. Men om två år kommer hon inte ha någon aning om vem jag är. Kanske inte ens om ett år. Huvva. Ska sluta tänka så, det gör mig bara ledsen och nedstämd. Liksom åh. Varför utsätter man sig för sånt här? Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag är så sjukt självdestruktiv. Jag älskar att skada mig själv psykiskt. Jag ska alltid utsätta mig för saker som jag vet, kommer göra mig ledsen i slutändan. Alltid.
 
Ska se på något som får mig på bra humör nu. Typ bloopers eller nått. Älskar bloopers eller gag reel. bästa som finns då man är deppig. Eller William Spetz, den 16(17?) åriga umepajken som fångat mitt hjärta med sin charm och otroligt roliga humor. Om han ändå vore något år äldre. Totalt obrydd och totalt sjukt jätterolig. Precis som mig. Ja jag anser mig själv vara sjukt rolig. Fast det kanske ni redan visste.
 
eh, godnatt eller nått.

mjau

Känner mig lite kattig i mitt rööööda turklack
 
 
Emma sover och jag ska städa nu. Fick ett brev från försäkrinskassan idag, fick panik. Meeen jag är ju så vuxen och sånt så jag ordnade det. Mihi.
 
Ikväll åker jag in till Bern och träffar aline och steph! Imorgon är jag ledig=Städdag. Tjohoooo. Funfunfun
 
 

Onsdag

Veckorna går alldeles för fort. Nästa vecka är det tre veckor kvar. Veckan efter det två. Sen en och sen tjoff sitter jag på planet påväg hem.


Helgen

Soooo what have i been up to this weekend???

I fredags hängde jag hos Aline, såg film och åt chips. Somnade som en bebis och vaknade klockan 8 på lördagen. Vi skulle till Tyskland så det var bara att kliva upp och göra sig klar.

Vi tog tåget 10.04 till lörrach som ligger i södra Tyskland. Där shoppade vi som aldrig förr och vi åt jättebillig lunch. Åt kanske den godaste och billigaste kebaben jag ätit på väldigt länge.

Sedan tog vi tåget hem och det var bara att slänga sig i duschen och snabbsminka sig för att sedan åkas till bierhübeli för 90's party. Drack mig full på sprit. Haha. Aldrig mer säger jag bara. Där både dansade vi och pussades med söta killar. Haha. Jisses.

Söndagen spenderades i sängen med den värsta bakfyllan någonsin, trodde jag, men det visade sig vara en vanlig hederlig magsjuka. Ringde Aline vid 12 på natten i söndags och BA 'hej vad gör du??? Hon svarade 'jag kräks du då? Jag svarade 'okej samma då vet jag *klick*'. Ringde och grinade till mamma också. Grät över att jag behövde spy men inte ville, haha.

Nu sitter jag och Emma i soffan och hon matar mig med russin och kramar mig. Sötare får man ju leta efter. Snart kallar tvätten. Så kul. tchüss


Hubaluba

Händer inte så mycket här i Schweiz. Jag försöker bli av med min feber och ledvärken som så fint brukar komma då man haft magsjuka. Så atteee ja.
Idag jobbar jag, men jag är inte 100. Emma får leka själv och jag sitter i soffan och tittar på.


Matförgiftning

Värsta natten på länge säger jag bara. Nu har jag slutat jobba och sängen kallar. Feber och kräksjuka. Så trevligt. Godnatt.


Just a little bit

Hands down
I'm too proud, for love
But with eyes shut
It's you I'm thinking of
But how we move from A to B it can't be up to me

 
Lykke Li - Little bit
 
 
 
Nu drar jag iväg och spenderar pengar på en Tall vanilla latte with soyamilk. HEJDÅ. Jag kanske flirtar lite med Fabian också eftersom i'm the master of flirting hähä. Önska mig lycka till!!
Hejsvejs
 
 

städning och lite sånt

Idag har jag städat skiten ur denna lägenhet. Om ni ville veta. Den var inte ens smutsig, men jag städade ändå eftersom att ja, "Det är så smutsigt hela tiden". HAHA. Gud. Detta land gör mig sjuk i huvudet. 
 
Nu ligger jag i min säng med 13miljarder kuddar(okej, fem) för att min mensrygg dödar mig. Vill till Lausanne ikväll på aupair träff, men att sitta sammanlagt 3 timmar på ett tåg med denna rygg tackar jag snällt nej till. Proppat alvedon och ligger här istället och ojjar mig, är vad jag gör.
 
 
Nä gud. Jag längtar hem så mycket att jag blir alldeles matt. Blir liksom som en treåring då jag tänker på att jag snart ska börja packa mina saker och börja bege mig hem till Sverige. OH MY GOSH. Jag ska alltså packa ihop det lilla liv och lyckats göra mig här och sen sätta mig på ett flyg och fara hem. Hur ska jag klara det? Jag måste även döda 7 timmar på arlanda innan jag kan stiga på planet till Skellefteå. Om jag har tur kanske jag kan få hoppa på ett tidigare plan. åhhh guuuud vad ska jag göra då jag kommer hem??? Ångest. Ångest. Ångest.
 
 
 
En charmig favoritbild i repris. Den speglar mig och mitt inre så himla bra.
 

Dagens lycka

1. Fabian på Starbucks kom ihåg mig(Thihi).Jag rodnade så mycket att jag höll på att dö. 
2. Jag har världen bästa vän Ina, som bankar vett i skallen på mig. Även kloka Hanna behöver ba(o)nkas(Thihi) ibland. 
 
 
 
 
 
Eh och just ja. Denne man som finner mig attraktiv efter att ha läst denna blogg får gärna lämna namn och nummer nere i kommentarsfältet så ringer jag upp.(känner på mig att kommentarsfältet kommer eka tomt)
 
 
Godnatt. 

Jag kommer vara en pedant surkärring då jag kommer hem

Fråga 1. Hur mycket skit ska man behöva ta?
Fråga 2. Vilken jävel moppar golvet två(TVÅ) gånger i veckan?
Fråga 3. Är det normalt att gå runt och känna panik över små fläckar över allt?

Jag har liksom ett konstant tryck över bröstet och jag kommer att explodera när som helst. Tur att jag har vänner som lättar på det där trycket då vi ses.


En månad kvar En månad kvar En månad kvar En månad kvar En månad kvar


Your opinion is irrelevant because you are a cunt

Idag är jag sådär äckligt megasupertrött. Har så sjukt ont i ryggen/höftbenen också. Indianen är påväg tror jag(vem orkar hålla räkningen liksom). Kan knappt sitta på vissa sätt utan att det känns som om 545435 knivar huggs in i ryggen/höftbenen. Jag hatar att vara tjej ibland. Det är synd om mig. Lite förkyld är jag också+en skön huvudvärk. man ba mhhhhmmmmmm. Kopfschmerzen heter det på tyska om ni ville veta. 
 

DAMN GIRL


Det där med barn

Alltså barn är ju så himla roliga. Inte alltid men oftast. Det finns ju så mycket för barn att upptäcka och då dom upptäcker något nytt så blir dom då fascinerade. Det är kul att se. Det enda man upptäcker som vuxen är att världen är en hemsk plats och att människor är onda, typ. Vill bara tillbaka till min lilla bubbla i Sverige och Skellefteå. Svenskar i mitt hjärta<3 fyra veckor kvar ya'll!!! Wiiieeeeee!!!

Nu började Emma bråka med en stol,
Måste gå och bryta isär dom innan någon blir skadad.



hallo zusammen

I veckan ska jag detoxa. Jag ska fan i mig inte dricka en droppe alkohol och jag ska lägga mig 21.30 VARJE kväll. tametusan.
 
 
Mitt hårda leverne börjar komma ikapp mig känner jag. Usch.

I'm rockin' it

 
Rockar mitt nya linne, min nya BH och min nya kofta ikväll. Nu åker jag in till Bern(ovanligt) och åker lite skrillor! Wish me luck!
 
 
 
Tjoho
 
 

alltså guuuud

Kan inte Michaela Forni bara sluta skriva om olycklig kärlek hela tiden och om hur trasig hon var för några år sedan. Det är lite 2010 känner jag.


nu jävlar

Nu jävlar är det slutklagat från min sida. Jag har 1½ månad kvar här ganska exakt och jag ska göra det bästa av tiden. Jag har världens finaste kompisar här som är såååå roliga att vara med och jag är i kanske, världens bästa land. Så nu ska jag sluta klaga. Jag har inga egentliga problem, faktiskt. Det är bara det att min hjärna kan inte hantera för många tankar. Och just nu så är det en hel del som pågår innan för pannbenet på mig, och då blir det lite jobbigt att exsistera.
 
 
Mitt tåg hem var 13 minuter sent. Och under den tiden hann jag planera mitt liv med en kille jag spanade in på perrongen. Han spanade in mig också till mitt försvar. Hann döpa våra barn också. Alltså jag har varit singel föör länge nu. Detta börjar spåra ur. Hann också panika över att min anslutningsbus skulle ha åkt iväg och jag skulle behöva gå hem till Aarberg. Men tur så stod den där snällt och väntade på mig. Busschauffören försökte skämta med mig och jag skrattade bara för att vara snäll. Jag förstod inte ett ord vad han sa. Något med "Warten Du bitte blablabla" Warten betyder vänta, du betyder du och bitte betyder tack eller nått sånt. heh awkward.
 
 
Nu ska jag sova och imorgon ska jag ut på shopping. Har hittat en så jääääääävla snygg tröja jag vill ha. Och underkläder ååå underkläder. HM här i Bern har så jävla snygga underkläder. Ville köpa precis allt jag såg. Jag vill så gärna vilja kunna ha fina underkläder. Men det är så jäääävla oskönt. Alltså sjukt oskönt. Älska bomull <3 I'm bringing sexy back yeah. Not.
 
 
SCHLÄFT GUT mannar. Har kenie aning om det där var rätt grammatiskt. Men alltså om det är rätt betyder det i alla fall Sovgott.

I know you care, I know it is always been there

Nä men hej. Mitt namn är Hanna. Jag är en fruktansvärd tidsoptimist och jag är för känslosam för mitt egna bästa.

Nu ska jag in till Bern och dränka mina sorger i vin och cigaretter.

Ajdö.


NAKENBILDER(man ska skriva så för att få mycket läsare enligt kissie, så jag provar väl då)

LURAD HAHA. Snuskpelle är vad du är som sitter bakom skärmen.

Alltså jag har fundrat lite ikväll och ja, alltså såhär är det. Kanske har skrivit om det förut men om man gillar någon, varför säger man det inte bara till denne person? Vad är det som är så farligt? Är man verkligen så rädd för att bli dumpad? Vi hade en liten panikstund på starbucks ikväll då en vän till mig skulle smsa en kille som hon gillar, typ bara "hej vad händer?" inte alls farligt. Men man är ju så jävla nojjig.."guuuud tänk om han tycker jag är konstig nu" eller "omg han kommer inte svara!!!!". Alltså man själv skulle ju inte tycka någon var konstigt om man får ett sms där det står "hej vad gör du?" men då man ska trycka iväg det till någon man tycker om så blir man så jävla nervös. Fan vad töntig man är. Är det bara tjejer som tänker på detta vis eller är killar också såhär? Tar ett citat ur en bok som jag läst "when it comes to love everybody is 13 tydligen". Och det är så jävla sant. Herregud. Då sitter man där och peppar sina kompisar att höra av sig till den man killar, men då man själv ska höra av sig så gör man det inte. Bara för att man blir så himla nervös. Men någon måste ju ta första steget. Man är ju lite less på att killarna alltid ska göra det liksom. Tycker lite synd om killar ibland faktiskt.

Äsch. Bara en liten fundering liksom.


Nä Gud. Jag har lite för mycket tid för att tänka.


RSS 2.0