Skön måndag

Har varit ledig hela dagen. Skköööönnnnt. Fick lön idag också. Ännu mer skönt. Nu kanske jag kan unna mig en fin klänning från H&M. Kanske. Måste i alla fall in på torsdag och köpa en ny bikini. Perfekt att jag är ledig då och har tyska på kvällen, två flugor i en smäll! pang.
Nu står jag i valet och kvalet om jag ska vara uppe till 01.00 och se BB eller om jag nu ska ta mig något att käka och sedan lägga mig och sova. Jag blev jättehungrig nu. Jättejobbigt. Imorgon har jag fått i uppdrag att storhandla. Haha. Kan bli spännande. Då man släpper lös mig i en affär så kan det bli vad som helst, pappa du vet hur det är att handla med mig. Havregryn och lingonsylt ska inhandlas i alla fall. Satanes så gott. Gjorde en episk middag idag. Trodde att det skulle smaka balle men jäsiken det smakade gudomligt. Quinoa med färsk persilja och kyckling med en massa grönsaker. Sjukt gött. Quiona är underskattat. Mycket godare än bulgur och couscous. Dessutom är det sjukt nyttigt enligt internet och vi alla vet ju att det som skrivs på internet är sant.
nu måste jag äta något. Detta är ohållbart. Godnatt.

blondinbella <3

"Vi på Egoboost Magazine är trötta på sjuka ideal och vill visa på mångfalden av kvinnokroppen. Vi drar nu igång en kampanj som heter Size me som vill trycka på att vi ser olika ut. På omslaget näckar jag och precis som i varje nummer i tidningen så vägrar vi retuch. Det är dags att börja älska sin kropp på riktigt!"


Harregud. Hon är ju bäst. "På omslaget näckar jag"

nostalgi


i valet och kvalet

Frågan är om jag ska komma hem i Oktober eller söka en ny familj? Eller? Jag vet inte. Jag börjar känna hopp om livet igen. Men jag vet inte om jag trivs så bra här i lilla Aarberg. Onödigt mycket tågåkande över allt. Hade varit bättre om jag bott i någonstans där det finns direkttåg överallt så man kan åka någonstans utan att behöva byta tåg tretton miljarder gånger. Det känns ungefär som att jag väntar hela tiden. Väntar på tåget, väntar på att Emma ska vakna osvosv. Vet inte. Eller ska jag stanna här i Aarberg och se vad som händer? Så otroligt najs att vara så fri som jag är, men fortfarande obehagligt. Eller ska jag åka och vara au pair i London? Eller? alltså. Det är svårt det här. Eller åka hem och plugga i stockholm, umeå eller göteborg? Eller åka hem, spara pengar och flyttt
Jag vet verkligen inte vad jag vill göra av mitt liv.
såhär känner jag just nu.

:P


BERN

Har haft en heldag i Bern. Mycket trevligt. Vi kollade på Bundeshaus, björnar och drack vin. Inte så intressant, men sällskapet var kul och jag var lite lost hela tiden. Nu har jag ont i fötterna men det gör ingenting, för jag är glad. Vädret var perfekt. Hade lätt kunnat gå omkring i jeansshorts och ett linne. Svettades som en gris i jeans och T-shirt. Nu ska jag hoppa i duschen och duscha av mig svetten(det var äckligt varmt alltså).
whhääeäeäeäeeääeäe

Livet på ett tåg

Att åka tåg är alltid lika roligt. Man ser både fina och mindre fina saker. En av de fina sakerna man ser är all kärlek(i'm going deep know). Folk som säger hej eller hej då. Kramar, pussar och tårar. Det är så fint :') Sen alla fina militärer som åker hem på fredagen och åker tillbaka till militärbasen på söndagarna. Det är lätt dom bästa dagarna att åka tåg på. Alltid fräscha killar. Idag så var det en väldigt läcker militär på tåget som jag råkade stirra lite för mycket på. Blev själv utstirrad av en annan militär som inte var lika snygg, han somnade och det rann slem från hans mun. Det var kul.
Mindre roliga saker är alla uteliggare på stationerna och alla ensamma fulla gubbar som luktar svett.
Igår så var jag på tyskakurs igen. TVÅ ggr i veckan, Dienstag(stavning!??) und Donnerstag. Jag och irländaren satt inte brevid varandra, men jag lyckades haffa han ändå. Vi gjorde en liten dialogövning så jag skrek från ena sidan av klassrummet till han "ARE YOU FREE???????" kände sen att det kanske verkade lite desperat. Men han kollade på mig och jag kollade på han. Så varför inte liksom. Folket på den där kursen är så otroligt bakom flötet. Eller vissa, inte irländaren, spanjoren, fillipinianen(hur säger man om en person som kommer från fillipinerna??) men alla andra är väl inte sådär skitroliga. Irländaren jobbar förövrigt på Ericsson, vi sket i tyskan och pratade engelska istället. Läraren spände ögonen på oss. Fan alltså. Jag måste nog flytta till Ireland.
-
Idag har det varit 25grader ute. Jag har haft jeans och tjocktröja på mig(för varmt). Igår efter tyskakursen gjorde jag en favorit i repris. Träffade några au pairer på tågstationen i Lausanne sådär random så jag hängde med dom ut och drack öl. Det slutade med att jag tappade Bank,tåg och körkort. Allt är återfunnet förutom körkortet. Måste till Lausanne och promenera upp till the great escape(INTE EN LITEN BACKE SKA NI VETA!!!!!!!!!!!!) och hämta det. Fast man kan ju ta metron. MEN VARFÖR TA METRO DÅ MAN KAN GÅ, liksom. Pga att jag tappade alla kort så missade jag bussen och fick sitta och vänta ensam på en scary busstation i en timme. Och då jag kom hem så hade jag så mycket språk i skallen att jag inte kunde sova. Franska, Tyska, Svenska och Engelska. Det bara snurrade i en enda röra. Sa jag att jag råkade prata svenska med en kille på tyskakursen? Nä det gjorde jag inte. Jag drog till med lite svengelska/tyska. Kan inte ha låtit klokt alltså.
-
Nu ska jag sova. Imorgon ska jag hänga med Madeleine och en kille som heter Dennis. Kan ju bli spännande. Jag har dock inga pengar. Men jag får nog förhoppningsvis pengar på måndag. Gud vi måste verkligen skriva ett kontrakt.
Ursäkta det långa inlägget. Jag har mycket mer att berätta, men ni orkar förmodligen inte läsa. Men vill ni veta, fråga eller nått. Det är jobbigt att blogga.

Och här sitter jag..

...och ser snygg ut. Seterra fick sig inte en omgång. Var så dålig att jag nästan började skämmas över min existens så jag stängde ner programet och låstades som att inget att hänt. Packade ner mina känslor i en teenytiny box och stängde igen. POFF. Jag var bäst på geografi på mellan/högstadiet.
I alla fall. Har pluggat tyska i två timmar idag. Var duktig och gjorde en massa extra arbete. Om jag känner mig själv rätt så kommer denna tagg att hålla i sig i ungefär två veckor sen kommer jag att vara less. Jag hoppas att jag får sitta brevid irländaren imorgon också. HIHI.
Nu ska jag ner i tvättstugan och kolla om min tvätt har torkat. Satans jobbigt att dom inte har ett torkrum. Allt måste lufttorka och det tar typ 3 dagar. I-landsproblem så att säga.
Imorgon drar mitt mission springa 5km på 25 minuter igång. Det ska sedan utvecklas till 1 mil under en timme. Men det blir väl någon gång i sommar skulle jag väl tro. 5 km är ett lagomt mål att börja med, att ens ta sig runt en sådan bana så att säga.
Nu måste jag ta tag i den där tvätten.
Mein name ist Hanna. Ich Whone in Aarberg und ich kommen aus Schweden.  Okej, säkert 13 olika gramatiska fel där. Men i don't give a fucking fuck.
hejsvejs.

seterra 4.0

laddade ned settera och tänkte återigen lära mig europas flaggor och huvudstäder. Seterra is going down.

Guten Abend!

Tyskan var lätt det roligaste på länge. Att prata tyska kanske inte är det roligaste. Men tusan så kul det är att skratta åt folk(inombords såklart). Det var en kille som stötte på mig och jag drog en dålig lögn och sprang, bävar inför att träffa honom nästa vecka. Men jag är som sagt nyinflyttad(!?) så om jag råkade gå fel väg till tåget så är det väl inte mitt fel liksom.
I alla fall. Jag har lärt mig lite tyska. Inte nog mycket för att kunna showa off så att säga. Men lite. Det mesta gick in genom ena örat och ut genom det andra.
Kursböckerna kostade 48 franc. Gångra det med 7 och se vad som händer. Svindyrt.
Jag att jag har fått en liten nytändning på livet och jag har insett att irländska är sjukt sexigt. Även om det är en semisnygg kille/man som pratar det.
Vet inte vad som hände med mina ögon. ursäktar för det.
Nu ska jag göra min tyskaläxa, och tro det eller ej kära föräldrar, det känns bra att sitta i skolbänken igen.
Godnatt kära medborgare.

Fett hår och flingor med mjölk

Jag har just duschat mitt hår. Det var väldigt fett och äckligt. VILL JU SE FIN OCH FRÄSCH UT PÅ KURSEN :P
Min värdmamma sa idag - Då du kommer hem kommer du ju kunna skaffa barn. Du är ju mer påläst än vad jag är. DUKTIG HANNA. (har inget liv om dagarna så jag sitter och läser om barn, fast det har jag redan skrivit för ett tag sen).
Nu har jag ätit mellanmål/middag - Flingor med mjölk. Det är typ det enda jag äter känns det som. Frukost, lunch och ibland till mellanmål. Måste köpa havregryn alltså. Och lingonsylt. Och keso. Keso med rödlök på hårdbröd. MJAO så gott.
Nu ska jag fixa mig littegran. Tåget går 17.19. Yeah.
Later dudes.
i'm sexy and i know it dudmdududddudm. blöt hund.

pjuh

Jag har jobbat 13h idag. jestunes alltså. Jag orkar inte ens prata. Har fotat idag också. Men dom som inte har instagram SKYLL INT PÅ MIG. Det är jobbigt att lägga in bilder, ok? Särskilt då man är dödare än döden själv. Imorgon börjar min tyskakurs. SWEET! Är lite nervös, men inte så mycket. Är mest nervös över att hamna utanför i klassen. Inte för att jag tror jag kommer göra det. Men man vet aldrig. Mina olika roller i olika grupper slutar aldrig förvåna mig. Jag är som en kamelont(stavning). Nu säger jag inte att jag har olika personligheter i olika grupper, utan att bara i vissa grupper så är jag mer blyg än i andra.
Äh. Nu ska jag käka rösti med köttfärssås! Skön kombo.

besvikelsen

Då ungen vaknar och inte vill somna om dom man själv är påväg att somna. Perfekt. Har sovit fyra timmar inatt.

mysig söndag

Har legat och läst hela förmiddagen. Har även städat lite. Jag läser världens bästa bok. Kriminalare med ändå inte. Riktigt bra.
Funderar på att ta en nap då jag var uppe alldeles för länge inatt. Råkade somna framför datorn i sängen. WT-Hanna.

Målade tånaglar och skype

Ikväll har jag målat tånaglarna och skypat med friends i sverige och australien. Sammanlagt fyra timmar. Hur gick det till??
Nu har jag hångelbelysning i mitt rum. Tända ljus och myspys. Det enda som saknas är någon att hångla med. Har även på lite härlig shinedownmusik. Inte för att det är så mycket att hångla till. Eller jo kanske. Till dom lugnare låtarna.
Alltså jag inget vettigt att skriva eller visa. Så istället skriver jag om hångel. Vad fan är det för fel på mig? Nu ska jag lägg av innan detta går för långt. På nätterna har jag en tendens att kunna skriva saker som jag ångrar.
Godnatt

Tillåt mig att skratta

Okej såhär
Åkte till Lausanne, gick till svenska kyrkan, det visade sig att det inte var någon förbannade aupairträff. Bröt ihop i krokodiltårar(kompis det går bra nu). Åkte till Lausanne flon, för att sedan transportera mig till st sulpice, jag går ut ur stationen och vad ser jag?? Jo om inte linnea och Michaela, två aupairer, som hänger med två fransmän. Så istället för att åka hem och sova så gick vi till en uteservering och drack öl(inte jag) och vin(jag). Nu är jag hemma och ser en lapp på golvet där det står att mina värdföräldrar har letat mig(tiden sprang iväg fort) haha. Gud. Måste bara skratta lite. Hahahaha

I alla fall. Är lite på pickalurven då matitaget inte varit det största idag. Men nu ska jag sova och sen vakna och jobba ännu en dag.

Hörs(läses?) imorgon readerz



I'm out

Drar iväg till Bern för lite trosshopping(heeh), sen till Lausanne och Au-pairträff om jag hinner. Har blivit en himla tidsoptimist sen jag flyttade hit. Ska i alla fall spendera natten i Lausanne hos Thomas föräldrar. Imorgon ska jag babysitta Emma och på kvällen åker jag hem och på lördag åker jag till Bern igen för att träffa Madeleine.
Jag måste handla också. Jisses.
Jaja. adjöss folks
hänger på golvet idag.

Jag tror jag avlider om..

...Eu förbjuder snus i Sverige. Jag kommer nog att dö. Förmodligen i KOL eller självmord. För finns det inget snus då jag kommer hem så kommer jag att börja röka eller hoppa från viktoriabron.
Just so u know. Jag hoppas innerligt att detta bara är ett sådant där pressjippo som ofta förekommer på aftonbladet.
huvva.

Ursäktar

Mitt prat om snor. Men alltså. Fy fan. Idag är det olidligt. Kan inte andas, bara nyser och nyser och nyser. Imorgon ska mitt rum dammsaneras och allt levande ska ut(blommor och sånt). Jag ska gå till botten med detta.
PÅ tre dagar har jag snytit mig över 100 ggr. Mina nässdukar som var 100 stycken är nu 0. Snart är allt toapapper slut också.
GUUUD. Nu rinner det.
Ikväll ska jag till Basel på au pair träff. Med denna näsa. Fy och fan alltså.

Whaa

Blir tokig på detta snorande alltså. Herreguuuuuuuud.


Mammaträff

Lek/mamma-träffen i Bern var ju najs. Kände mig lite missplacerad. Men Emma trivdes i alla fall. Dog av hunger när jag kom hem. Hade inte ätit något ordentligt på 9 timmar. Endast ett stackars majsknäcke. Jag hade så ont i magen att jag höll på att börja gråta/spy. Jag har fortfarande ont. Nu är jag trött. Råkade skypa med Ina till 02.00 igår natt och jag steg upp 06.00. Dessutom har det varit en körig dag. Kom i alla fall överrens med morsorna där borta. Alla hade jättesöta barn. Fast ett var jättefult(sorry, men det var verkligen inte vackert) och jättestörande. Men dom andra var så himla söta, kramade på Emma och skrämde mig stup i kvarten. Vi åkte dessutom tåg till america, DET NI!
Nu är det dags för lite BB snart och sen ska jag sova. Min säng är bäst. Förutom min underbara säng hemma, saknar den lite.
åhh mamma kommer om en månad<3 <3 <3 sen åker vi hem tillsammans till Skellefteå/Övik. åhhhh jag ska pussa på alla(beware folks).

Ahhhhhh

Mina händer luktar blöja, fastän jag tvättat dom. Och idag så ska jag tydligen till Bern på lekträff med Emma. Sen bokade jag just en hemresa till Skellefteå/Övik den 22Maj.
Livet känns ju rätt så kul just nu.

whiiiee

Ska inte ge någon några falska förhoppningar nu. men om allt går enligt mina planer så kommer jag hem 22-28 maj. ähhhhhhhhhhhhhhhh! Ska ta ett allvarligt snack med mina värdföräldrar imorgon och tigga om en xtra ledig dag.
mihihi puss och godnatt <3

Raclette

Mättheten då man käkat raclette är olidlig. Det spelar ingen roll hur lite eller hur mycket man äter. Man blir ändå megamätt. Huvva. Magen är verkligen inte gjord för ost i stora mängder.
Nu ska jag ta en promenad och promenera bort denna hemska mättnad.

guuuud

jag tror jag dör i slemdöden

word


För helvete Carola

Jag stör mig så frukansvärt på Carolas adoption. Visst jättefint och blablabla. Men denna adoption är ju som ett stort pressjippo. Skulle aftonbladet skriva om varenda adoption som sker i sverige så skulle det inte stå om annat än adoptioner. Fyfan. Jag blir så anti kändisar som gör allt för att få lite publicitet. Inte för att jag tror att hon adopterar för att få publicitet det skulle vara hemskt. Men hon utnyttjar det ju. Skulle jag vara Carola skulle jag inte göra några intervjuer förns jag i alla fall kommit hem.
Sen tror jag det var lite osmart att rengöra min dator med aceton. Plasten har liksom blivit lite vit här och var.
Äsch. Har hängt lite i Bern idag. Najs stad. Ska dit nästa helg också. Hittade en fruktansvärt äckligt fin klänning som jag bara måste ha. Den var lite dyr. Men. Ja. Jag måste ha den. Perfekt till i sommar. Gud får typ hjärtklappning då jag tänker på den. Likadant då jag tänker på forever 21 och deras utbud på kläder. Fis alltså.
Nu ska jag se de sista avsnitten av new girl(världens bästa serie).

SERIÖST

Jag skulle kunna döda för en klunk påskmust. Undrar om IKEA har kvar. Det bästa med Barcelona var att äntligen få öppna påskmusten och dricka den. Gud alltså. Påskmust. Då jag kommer hem till Jul ska jag bunkra upp i resväskan med julmust(det är samma sak). harre min ge.
Det är indianen i vassen denna vecka. Därav det hemska sötsuget.
PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSKMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUST.
Fan man skulle kunna tro att jag är gravid. Men oroa er inte medborgare. Ingen baby i min livmoder.
haha. jag är så kul. laughing at me, myself and I just nu.

skämtis

Ska inte sluta upp med detta. Jag har bara en liten deppisperiod i mitt liv. Kan nästan kalla det en livskris. Ni vet, Hannas vanliga kris. Har ingen man och tror att livet är slut om två år. Typ. I alla fall. Jag har en massa kul att skriva men eftersom att jag är en aningens deprimerad så orkar jag inte. Denna förbannade långdragna förkylning bidrar inte till en mer happy hanna så att säga. Dessutom regnar det. fyfan för regn.
Nästa vecka börjar min tyskakurs. hohihohihohi EXCITING STUFF.

näfyfan

Har tappat suget för att blogga. Det känns desutom så himla 2009. Jag vill hem.
Gottar mig på haribonappar och riesen just nu. Nikotinsuget har tagit över mitt kropp. Kompenserar mitt onormala sötsakintag med att cykla någon kilometer på kvällen. fan vad jag vill hem.
Just det. Jag slutar nog blogga.
Hejdå

Jag dör

Jag dör av tristess. Skype? Någon? . Add me;);););) hannaberglund92. Nä men ok. Det har gått en dag utan dator eller socialt umgänge och jag håller på att bryta ihop. En och en halv dag kvar. Ska vara uppe länge inatt så att morgondagen blir kort hehehe.
Jag saknar lilla Emma faktiskt. Hon visar kärlek. Hon tycker om mig. Tror jag.

Kanske ska mumsa på lite spanska oliver nu. Det vore gott. Oliverna jag och Emmy åt på ett litet torg var megagoda. Marinerade i vitlök. Ahh. Måste ha oliver.

Sen ska jag kriga med internet och se något på svtplay. En jävla tur att man har en iPhone i alla fall <3<3<3


Puss på er alla mina vänner, stora som små, pojkar som flickor, hundar som katter..ja ni fattar.
Saknar er allihopa<3<3 längtar tills i sommar då vi ses:):):):))):)):):)))):))):))))):):):):))):))):):)/):)):):):)):):)):)):):)))))


Hemma

Utan dator och kamera och ensam. Men jag lever i alla fall.


BCN

Jag lever och mår fruktansvärt bra. Otroligt äckligt mycket bra.


seriöst

Jag ska upp om tre timmar. Jag är så jävla snorig, snyter mig konstant men det kommer bara mermermermer heeela tiden. gudarna alltså. Fyfan. Har ingen nässpray(MAMMA DEN DÄR JÄVLA KORTISONSAKEN FUNKAR INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) så jag provade med saltvatten, det funkade i ca 2 sekunder sen var det lika täppt igen:(:((:(:(:(:(::(:(:(
åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Det värsta jag vet är att sova med öppen mun.
Men snart får jag träffa Emmy:')

jevvla migros klubschule

Min franskakurs är framskjuten två månader. Så jag kommer förbli icket franskatalande ett bra tag till. Istället så ska jag börja läsa tyska, sen franska till hösten.
Imorgon åker jag till barca. YEEEY
Vi hörs.

Wheee

Ösregn idag. Whiiiiiiiii
Fu


Justin Bieber goes Justin Timberlake

ÄR det bara jag som tycker att Justin Biebers låt låter lite som Justin Timberlake?  Jag tycker den är bra. I alla fall refrängen. Versen är kanske lite pinsam. Men refrängen går jag och nynnar på hela tiden "I like to be everything you want lalalala"

Frågor?

Är det någon som har några funderingar om utvecklingskurvan för en 9 månaders bebis. Fråga mig. Jag sitter just nu och googlar på mat/sömn/bajs/beteende.  Snart ska vi ta promenad numero dos. Måste köpa strumpbyxor och solskyddsfaktor till Barcelona. Måste också börja packa, fast först måste jag tvätta. Ett plus är ju att ha med sig rena trosor då man åker iväg över en helg.

Alltså

Jag vill bara åka skidor nu, hela tiden. Fruktansvärt kul.
kompisar, kom och hälsa på nästa vinter så ska vi åka skidor!

Pizza och cola

Imorgon ska jag äta pizza och dricka cola. Jag är så jävla sugen(ditt fel maja).
Idag har jag sovit typ hela dagen. Nästan. Har knappt kunnat äta för jag mått så illa. Men skatteåterbäringen var ju i alla fall ganska najs.
Ses.

RSS 2.0