HEJ

Igår hade jag the dipp of the dipps om vi ville veta. Lyckades ta mig ur denna dipp och nu mår jag bra igen. Ina var nära att sätta sig på första planet hit. Det är inte alltid lätt alltså. Gud jag är en sådan emotionell människa.
 
 
 
 

beslutbeslut

Det är jobbigt att bli vuxen. Det är också jobbigt att stå för sina egna åsikter då man blir nertryckt.






ljuva måndag

Eftersom pappa har varit här i helgen så mår jag bajsapa idag. Eller inte pga av att han var här, det var ju självklart jättemysigt. Men nu saknar jag bara Sverige ännu mer liksom.

Har ingen lust till något idag, skulle helst bara vilja ligga ner i sängen under mitt täcke och läsa en bok eller typ sova. Eller helst av allt ha någon av det manliga könet som håller om mig så jag kan gråta lite. Åh jag är så less på singellivet också. Jag är verkligen inte singeltypen har jag kommit fram till. Det är fan inte kul att gå ut och ragga och sen stå och hångla i något hörn ute på gatan med någon okänd man(händer ju inte för ofta, typ aldrig, för att poängtera). Jag vill ha mysiga hemmakvällar och långa promenader. Tänkte just skriva, nä nu låter jag töntig. Men vafan, nä jag är inte töntig. 'Är mysiga hemmakvällar och långa promenader för mycket begärt??' som en kär vän sa till mig igår. Fast i ett annat lite mer grovt ordval hähä.


Hejsvejs // Den kärlekshungriga barnflickan haha

YOLO

Alltså åh. Vissa söndagar hatar jag. Men denna trots lite dagen-efterångest så mår jag så jävla bra. Har världens finaste vänner och världens finaste pappa. Och sen så har jag trots allt, väldigt fina värdföräldrar och Emma blev så himla glad då hon fick se mig. Började skratta och ville direkt upp i min famn och sen vilade hon sig mot mitt bröst. Det är den bästa som finns. Då ett barn lägger sitt huvud mot ens bröst och bara vilar. Älskade Älskade unge. Hur ska jag kunna lämna henne..Nu börjar jag gråta också. Gud, jag måste sova. Luktar illa gör jag också. Glömde deon i helgen så jag har tagit pappas. så jag luktar lite av en man blandat med kvinnoparfym just nu. Väldigt skumt.
 
 
Måste nog hoppa i duschen eller nått typ ja. Kanske.

Wappalodido

Tja! Här ligger jag i hotellsängen 100franc rikare. Hur kan det komma sig undrar då kanske ni? Jo såhär var det; pappa, Aline och jag satt och snackade lite över en kaffe då pappa börjar fråga sig vad tiramisu är. Han kommer fram till att tiramisu är frukt med vitchoklad i ugnen. Då säger jag näe. Och det slutar med att vi slår vad 100fr( väldigt smart av mig som är superfattig, med eftersom att jag vet att jag har rätt så vågar jag satsa detta). Då vi kommer hem till hotellet så googlar vi detta och hoppsan, jag hade visst rätt. Så nu sitter jag här och är så jävla nöjd! Har dock inte fått pengarna än, men ja. Dom kommer nog i sinom tid. Hehä.
Dagens lärdom: slå aldrig vad med mig, då jag väl slår vad så är jag så jävla säker på att jag har rätt. Thihi

Nu ska vi se AIK-Timrå och jag ska gotta mig lite i min vinst. Hähä.



hjälp mig

Kan någon dra mig upp ur sängen? Jag måste städa. Och stryka. Och göra mig klar. Ska ta tåget 16.19 mot Bern och sen mot Zürich. Igår somnade jag någonstans mellan 19.30-20.00. Det resulterade i att jag vaknade 06.00 och tog en powernap mellan 10.00-11.00. KAN NÅGON KOMMA OCH DRA MIG UPP UR SÄÄÄÄÄÄÄNGEEEEEEEEEEEEEEEN. Snällllaaa??????? Kan nån snäll själ laga lunch åt mig också? ÄR så jävla hungrig.
 
 
En till fråga har jag också. Alltså jag började fundera imorse om jag ska börja se Dexter igen. Jag såg dom två första säsongerna, typ. Men sen blev jag så jävla mörkrädd att jag slutade se. Jag vill liksom börja se det igen, för det är ju faktiskt bra. Men då har jag en fråga, hur gör man för att bli av med sin mörkräddhet? Egentligen så är jag inte så rädd för mördare och sånt. Det är mer typ att någon ande ska komma och döda mig i sömnen. Ni fattar inte  hur många gånger jag har drömt att det var varit något spöke i mitt rum och sen vaknade och inte vågat röra mig utanför mitt täcke. Sist jag drömde om något sånt så vågade jag varken titta eller tända lampan. Låg och skakade som ett litet asplöv under täcket och försökte somna om. Hur blir jag av med detta???
 
Jag insåg just att jag aldrig kommer kunna bo själv. Är livrädd varje gång jag måste vara själv i lägenheten på natten. Usch.
 
 
 
 

Destruktiv

Alltså jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig. Nu har jag hittat en massa engelsktalande familjer här i schweiz som jag håller på att maila lite med(det tar ca 2h att skriva ett mail på engelska, då jag är grammatikhitler själv och hatar då det är fel). Ehm, så ja. Jag kanske åker tillbaka efter jul eller nått och bor i Zürich tills sommaren! Jag som hatar au pair-jobbet egentligen. Gosh alltså. Jag är en självdestruktiv människa. Tja.
 
 
Nu ska jag städa hihih kul.
 
 
 

Dan före dopparedan

iiihhhh jag längtar så himla mycket tills imorgon!!! Ska sova länge och sen städa och sen tar jag tåget till Zürich flughafen och hämtar upp pappsen! Sen bor vi på hotell inne i Bern hela helgen. Är apmegataggad!!!!


Igår så fick jag veta att man kan ladda ned torka aldrig tårar utan handskar, så då gjorde jag det. Men på något sätt så fick jag dåligt samvete då jag låg in min säng och lyssnade. Jonas Gardell får ju inga pengar om jag laddar ner den olagligt liksom. Så jag kom fram till att jag ska lyssna på den nu och sen ska jag köpa boken då jag kommer hem! Smart va?? Jag är en sådan bra medborgare ibland.


Herreguuuuuud

Alltså jag har gråtit så mycket till "torka aldrig tårar utan handskar" att mitt huvud spränger just nu. Jag älskar Gardell. Herregud är allt jag har att säga. Man kan ju lugnt säga att hans serier berör i alla fall. Jesus.


alltså saknad

jag saknar typ alla i Sverige just nu. Jag saknar människor som jag aldrig träffat. Alltså så mycket hemlängtan har jag. Saknar mig cpsyster mest av alla. haha, hon är så kul. Kom just att tänka på i somras då vi var i umeå på bröllop och hon och Per satte ihop en grill. Dom skruvade och meckade ett ganska långt tag och fick ihop den där monstergrillen till slut. Allt var frid och fröjd och dom var skitstolta, tills vi(ägaren av grillen) skulle koppla in gasolen. Han insåg att det inte fanns något sånt där munstycke som gör att man kan koppla in gasolen och han blev asförbannad(vi var aphungriga och aptrötta) och svor och fräste. Min syster var under denna tid inne på toan och gjorde sina behov, efter en stund så kommer hon ut och säger i en väldigt lugn och sansad ton "alltså, jag satt inne på toaletten och filosoferade och började tänka på att den var ju en sak som vi inte riktigt visste vart den hörde till då vi skruvade ihop grillen så vi la den där". Det visade sig vara det där munstycket. Ägren av grillen hade varit nära på att explodera och jag måste erkänna att jag blev lite rädd men i alla fall, vi fick våra hamburgare som jag, the master of grillning grillade(dom blev brända). I alla fall, nu då jag skriver detta så inser jag att det inte alls var så himla kul, man skulle ha vart där för att förstå det kuliga liksom. Men det var liksom ett sånt där moment som bara min älskade syster kan ha"alltså jag satt på toan och filosoferade och började tänka...". Hon är så rolig min lillasyster. Ni ska bara veta. Sjuk i huvudet är hon och jävligt brådmogen, men hon är rolig. Ibland roligare än vad jag är. Fast bara ibland
 
Jag skrev såhär till henne idag på facebook:
SKYPE?
säg för fan inte nej
LIIIIIIIIIIISAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Hon svarade såhär:
MEN NEJ
SLUTA SKRIVA NÄR KLOCKAN JUST PASSERAT ÖVER 12
HELVETTE DU GÖR DET VARJE GÅNG
KAN VI INTE SKYPEA EN NORMAL JÄVLA TID OCH INTE PRECIS NÄR JAG KLÄTT AV MIG NAKEN OCH SKA SOVA OCH LYSSNA PÅ LUGN MUSIK
så förlåt
fick mens idag
förlåt heart
älskar dig ju
 
Det är en tempramentsfull unge som fyller 18 om 4,5 månad. Herregud, vart tog tiden vägen.
 
 
 
åh vad jag ska retas med dig då jag kommer hem. ihihihihihihihihihihihihihihi <3 <3 
 

NÄMEN TJA

Har varit en aningens frånvarande här i helgen. Joosiii, jag har haft annat skoj och annat inte så skoj för mig. I fredags så drog jag till Aline för lite tjejkväll. Herregud vad det fnittrades. Vi hängde lite på chatroulette och fick se alldeles för mycket av det manliga könet, liksom WTF?! här vill man ba snacka med någon trevlig pric och sen får man en snopp uppkörd i ansiktet, jääääävligt trevligt. Nej. Vi somnade alldeles för sent och vaknade alldeles för tidigt. Jag skulle ta tåget till Kerzers och möta upp Ana och Thomas och Tjompan för att sen åka vidare mot Lausanne. Igår kväll jobbade jag från 17.00-01.00, emma somnade 20.00 som en söt liten princessa men sen vaknade hon efter en timma och var jättepigg. Hon somnade sen inte förns 00.00, var lagomt happy hippo. Trött som ett djur satt jag uppe tills föräldrarna vaknade och fick megaberömm. Dom hade druckit lite vin så jag tar inte detta beröm så seriöst. 
 
Idag vaknade jag och kände mig som en seg råtta. Gick ut och gick men höll på att svimma. MÅdde inte helt 100% . Orkade inte stanna kvar i Lausanne så jag la mina sista pengar på tågbiljett till Bern för att möta upp Jaqline och Aline. Vi åt på donken och sen hängde vi bara mest. yayyyy. Nu är jag hemma och har emn sprängande huvudvärk. Ska se lite serier, sen sova, som en jävla stock och vakna upp pigg inför en ny jobbvecka! wohoooo
 
Tre dagar kvar tills pappsi kommer <3 Längtar så hiiiiiiiiiimmelens mycket assiiiioooppppapngjkansögjsndög
 
godnatt

God eftermiddag ärade läsare

HEJ! 
 
Emma sover och jag tog tillfället i akt att stryka lite. 45 freakin' minuter tog det. Jävla jobbigt. Men nu är det gjort. Igårkväll så hängde jag med Aline och en tjej från Canada som heter Stephanie. Mycket trevligt var det. Vi drog en liten barrunda och hamnade på Turnhalle som hade öppnat inomhus. Sjuuuuukt najs ska ni veta och sjuuuuukt mycket gobitar. Stod mest och fnittrade storögt under tiden vi var där. 
 
 
I alla fall. Jag kollar på min hembiljett varenda dag och får fjärilar i magen. Det blir att flytta hem till mammas lägenhet, jobba asjävel och sen försöka ta sig till någon annan stad. Kanske stockholm, kanske umeå eller varför inte göteborg? Fast göteborg verkar vara så jävla kulturellt, vet inte om jag kan hantera så mycket kulturpå en och samma gång. Jag har ju ändå liksom alltid haft en dröm att bo i antingen stockholm eller umeå. Enligt min käre umebo-vän Aline så ska jag helst undvika den hålan. Men jag vill ju som plugga där. Och i Stockholm vill jag jobba och leva som petra tungården, minus allt mode dårå. Eller ja, lite mode skadar ju inte. Men typ jobba på någon najsig affär eller nått och skaffa mig någon skön karl som kan försörja mig. För i Skellefteå lär jag inte hitta the love of my life.
Då kanske ni undrar varför jag inte skaffar en karl här som kan försörja mig. Alltså. Schweiziska killar......where to begin....................Det är nog lika bra att jag håller tyst. Eller ja, det kanske inte är dom det är fel på. Förmodligen är det jag. *känslomässigt otillgänglig*. Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, jag har intimitetsproblem(nu snackar vi inte den slags intima saken som sker bakom stängda dörrar haha men guuuuuud, varför skriver jag ens sånt där?!), men jag har lite svårt att öppna mig för folk. Och då tänker ni HAHA, idioten bloggar ju om i princip allt. Men då säger jag HAHA, det gör jag inte alls. Ni ska ba veta hur mycket smask ni inte får veta i denna blogg ojoj, om ni bara visste alltså!! Ni skulle bli chockade och aldrig mer titta på mig på samma sätt som ni gjort tidigare. Eftersom att jag börjar ha ett 40-tal läsre(asmycket läsare för min del är van vid typ 15) så väljer jag att hålla en hel del inom mig själv. Det där med Skellefteå och skvaller, vi skelleftebor går igång på skvaller. Och förneka det inte käre medmänniskor och skelleftebor. Självinsikt är väldigt viktigt i livet, det är lika bra att börja vid att erkänna att man kåtar igång på skvaller.
 
 
Nu ska jag vika lite tvätt eller nått innan lillfröken vaknar. Ikväll åker jag till Wabern för lite mys och film. 
 
 
 

Saker jag ogillar/hatar(fast hata är ett starkt ord)

1. Spindlar, stora som små. Skriker som ett litet barn varje gång jag ser en. VIlket blir ca 7-10 ggr per dag
 
2. När saker blir invecklade
 
3. Tjaffs om onödiga saker. Typ hur man städar och hur man tvättar
 
4. Människor som inte svarar då man skriver till dom(typ sms, facebook osvosvosv).
 
5. Kakor är inte min starkaste sida. Är mer en popcorntjej.
 
7. HATAR, absolut HATAR tighta tröjor. Tamefan det värsta jag vet. Har hatat den ända sen jag simmade i pappas pung.
 
8. Folk som kör långsamt. Är det 90 kör man 90 inte 70. Herregud.
 
9. Stökiga kök och toaletter(Får myror i kroppen)
 
10. Och sist men inte minst. Jag hatar då folk är i mitt rum då jag inte är där. Brukar säga till Ina(min bästaste vän) då hon sitter på mitt rum och jag går ut att hon får absolut inte röra någonting. Kontrollbehovet jag har alltså.

Denna låt alltså

Det är inte alltid lätt då man bloggar från telefonen häh


Denna låt gör mig gråtfärdig varenda.jävla.gång


9 dagar kvar tills papi entrar Schweiz

Alltså jag vet inte riktigt vad som har hänt dom två senaste veckorna. Förut har jag jobbat ca 9-10h/dag och nu plötsligt 12h. Konstigt. Föräldrarna åker vid sju och kommer hem vid sju. Visst, Emma sover ca 4h om dagen. Men ändå. Dom där två extratimmarna tar på alltså. Är så död just nu. Gjorde dessutom middag och den smakade skit. Hähä. Så går det då man har en aupair som jobbar 12h om dagen. Maten blir inte god då man är trött.

Nu ska jag se Gardells "Torka aldrig tårar utan handskar". Min bästa kusin gav mig en hemsida där man kunde ladda ner eftersom att SVT inte ger ut serien i andra länder än Sverige. Min hemlängtan är värre än någonsin. Liksom nästan inte hanterbar. Snart kommer pappa i alla fall och då ska vi bo på hotell inne i Bern!! Wiihooooo. Har varit på tripadvisor(min bästa vän) och kikat på saker vi ska göra. Tror det blir en tur till kanton Fribourg och Broc för att gå på Masion Callier. mmm Choklad. Sen ska vi äta ostfondue någonstans inne i Bern på en mysig resturang som jag kikat på tidigare. Yay!


Nuså, nu blir det lite Gardell-serie. Hans serier är ju inte så himla uppmuntrande. Men ja.

OBS. Är inte lika arg längre, eller jo, lite.

Fuck you monday, fuck you

Alltså måndagar är för mig alltid jävliga. Känner mig oftast nere och vill helst bara ligga i sängen och ha ångest. Denna måndag har varit hemsk. Har gråtit ungefär halva dagen pga av ilska och då jag gråter av ilska är jag arg. Har slutat gråta(slutade ungefär då Aline sa " En orgasm om dagen är bra för magen", kom på bättre tankar då eller alltså ja...ni fattar) nu i alla fall men är fortfarande pissed off. GUD alltså. Jag har inte varit såhär arg på jag vet inte hur länge, jag är aldrig långsint. Men nu jävlar. Nu ska det få smakas på Hannas ilska i några dagar. Tur att jag har en unge som gör mig glad i alla fall. 
 
Ikväll hängde jag och Aline på starbucks. Jag försökte mig på att flirta med han som stod i kassan(HUR GÖR MAN DÅ MAN FLIRTAR!?? kan någon berätta det för mig, för mig slutar det upp med att jag gör konstiga ljud och ler som ett mongo) gick väl sådär kan man väl säga. Men det är bra att jag är ärlig med mig själv. Jag har aldrig kunnat flirta och kommer aldrig kunna det heller. Eller jo, på fyllan flirtar jag med allt som rör på sig ryktas det om.
 
Nu ska jag sova av mig ilskan och hoppas på att jag vaknar på ett bättre humör än vad jag gjorde imorse. 
 
Godnatt.
 

Hej

Igår rann min bägare över i hemlighet för mig, men jag fortsätter att le och vara obekymrad. Fick räkna till tio och bita i kudden för att inte skrika och börja smälla i dörrar. Idag har jag börjat packa lite smått(har fyllt en resväska) och städat en massa. Tvättar gör jag också. Som terapi, balsam för själen. Är inte alls lika arg längre. Går bara och småflännar stup i kvarten. Jag vet inte riktigt hur jag ska överleva de 8 sista veckorna i detta landet, men jag har ju överlevt 8 månader så dom två sista ska jag nog klara av. Jag skulle behöva en kram eller två just nu.


Ikväll ska jag vara med Aline för ovanlighetens skull. En PW ska vi försöka klara av. Huvva.

Nu ska jag gå och hänga tvätt, sen slänga stumpan i vagnen och försöka få henne att sova en stund.


Jag vill hem

Tänkte bara göra det officiellt och säga att den 12 december kommer jag hem om det finns biljetter. Och det hoppas jag fan på att det gör. För här stannar jag inte längre än vad som behövs. Nu är jag less.

Best 20th birthday evaaahhh

Jag är omringad av så himla fina människor här i Schweiz. Lite bilder från fredagskvällen som är fylld av minnesluckor, kommer här. 
 
 
 
 
THANKS TO EVERYONE WHO WAS THERE AND MADE MY NIGHT AAAAWWWWSOOOOOOMMMEEE
Igår mådde jag som en påseskit och är fortfarande lite sliten. Cyklade/vinglade hem från tågstationen klockan 07.00 på morgon och vaknade 16.00 dagen efter och hade ont i varenda muskel. Åt lite mat och sen drog jag till Aline för en liten sleepover. Idag har vi vart barnvakt åt hennes killar och nu ska jag sova. Uh, imorgon börjar en ny vecka om. 8 veckor kvar. LET'S GO!!

that feeling

När man har sökt sina foppa-tofflor(ja jag använder foppatofflor and I am motherfucking proud of it) HELA dagen, i HELA lägenheten för att sedan hitta dom på skrivbordet då man ska gå och lägga sig. Ibland är jag verkligen sämst.

Lägger mig i en renbäddad säng, i ett nydammsuget rum. Ny duschad och nyrakade ben och insmord kropp. Det mina vänner, det är den bästa känslan in the whole wide world.

Godnatt.

Elin Lisa Carolina Berglund

JAG SAKNAR DIG OK?
 
 

Nä men OK

Det här dagen har varit mycket konstig. Vaknade av att min telefon ringde 08.50. Det var min gamla brukare som ringde fel. Blev så himla förvirrad och trodde jag hade försovit mig till det jobbet. Trodde även att jag bodde kvar i Skellefteå. Tillslut insåg jag vad som hände och kom fram till att denne person måste ha ringt fel. Då vi la på så fick jag ett migränanfall, så jag drog för alla gardiner och persienner till mitt rum så det blev kolsvart och satte på "efter tio med malou von sivers". Visste att Katrin och Bingo skulle vara med och snacka om deras förhållande och som det trogne Zytomierska-fanet jag är, så kunde jag ju bara inte missa det. Sen såg jag ett gammalt avsnitt där Puma Swede var med. Enda anledningen till varför jag vet vem denna puma är, är för att jag umgås med en hel del grabbar(ville bara ha det förklarat). haha vilken brud hon är alltså. Dock så störde jag mig på sättet hon pratade. Låter skitkonstigt. I alla fall. Jag råkade sedan somna om och vaknade 16.15(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Har fortfarande migrän och misstänker att jag har lite feber. Men jag har lyckats ta mig ner till tvättstugan i alla fall för att tvätta åt familjen. Skulle egentligen städa hela lägenheten idag, men hela dagen gick ju åt att sova så det får blir imorgon. 
 
Imorgon har dagen äntligen kommit, dagen som jag väntat på sedan jag simmade i pappas pung. Det kommer kännas himla konstigt att fylla år utan att ha mamma och pappa som grattar en på morgon. Fastän dom är separerade så brukar oftast hela dysfunktionella familjen vara samlad på morgonen då jag och Lisa fyller år. Buhu, jag saknar min familj ganska mycket. Men nu är det bara exakt två veckor kvar till pappan min kommer hit!!! det ska blir så hiiiimla mysigt!!!!!
 
 
Morfar rengör grillgallret och Krille retar mig(inte så ovanligt) och jag sitter på flotten och försöker att inte ramla i. Då jag var liten och blev arg på mamma och pappa så åkte jag ut på flotten och det hände någon gång då och då att jag ramlade i vattnet då jag for i iväg i ilska ut på sjön. Så himla kul nu i efterhand.

Bern och ein bisschen shopping

Åkte in till Bern med Emma idag för att hjälpa Aline med lite pengaproblem. Hennes plånbok är ju som sagt stulen(SCHWEIZARE :@@@@@@@@@@@@@@@@@@) så då är det självklara att dom rika(hahahahahahahahahahahahaha) ger till dom fattiga. Sen gick jag på en shoppingtur eftersom jag är så rik(hahahahahahahaha) köpte ett par skor för 500(SÅ JÄVLA ÄCKLIGT SNYGGA ATT JAG DÖR DÅ JAG SER DOM). Lite cowboy-boots över det hela, men låt inte C:et i Cowboy skrämma er. Äckligt sjukt jävla dösnyga. Ja jag skrev dösnyga, dom är dösnyga. Sen köpte jag whitetrash-trosor som min mamma kallar det. Och nej, inte string(string är whitetrash enligt mig). Vanliga, hederliga, och fram för allt billiga trosor införskaffade jag(anteckna snälla). Köpte sockar också. Hinner inte tvätta i veckan. Alltså det är typ 5de gången detta händer. Måste börja planera min tvätting lite bättre och kanske inte spara allt tills tvättkorgen är smockfull. Har dock slutat slänga tröjor i tvätten om dom fortfarande är rena efter jag använt dom en gång(vuxenpoäng, visst mamma?).
 
Aline hängde med hem till Aarberg ikväll och jag lagade middag. Sen bjöd jag på kanelbullar, delibollar och dammsugare. En jävla tur att det är slut på sommaren så man slipper gå runt och visa sin kak-kropp hela dagarna. Aline, den stjärnan, hjälpte mig att rensa ur kläder ur garderoben(golvet). Har haft en bombnedslag till rum den senaste veckan. Imorgon är det dammsugning och dammtorkning och svabbning som står på schemat. SÅ JÄVLA KUL. Vi såg pineapple express också, så sjukt kul film alltså hahaha
 
 
 
miene/mein(vet inte riktigt om schuhe är ett feminimt eller maskulint ord) neue schuhe(mina nya skor/min nya sko, min tyska är som sagt inte riktigt 100%)
 

Starbucks och bortappad plånbok

Hängde med Jaqline och Aline på Starbucks ikväll. Det är inte alltid lätt att vara au pair ska ni veta då man konstant bor med sin chef och barnen man jobbar med. Vi satt där i 2 timmar och babblade skit och sedan drog Jaqline hem och Aline följde med min på tågstation för att upptäcka att hon tappat sin plånbok som innehöll alla pengar hon ägde, ID, pass och alla tågkort. Att skaffa nytt pass+ID går på 190fr styck. Nya tågkort 30fr per kort och sedan 100nånting i kontanter. Stackars Stackars Aline. Hoppas att plånkan ligger på Starbucks. HoppasHoppasHoppas.
 
 
Fick även en present av mamma idag. Snus, Tuggummi, en tidning, Delibollar och 5 STYCKER PÅSAR MED FRESH ISLAND DIPP!!!!!!!!!!!!!!!! Så jävla gott. + en fet påse med ett te som luktade jävligt gott. Ska prova det imorgon. 
 
 
 
Nu ska jag sova jäveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel. imorgon är det städ och strykning som står på schemat.
 
Godnatt. Bis bald

fjup

Igår somnade jag klockan ca 22.00. Det var sjukt skönt. Vaknade 06.40 och har varit vaken sen dess. Lillstumpan sover fortfarande och jag har inga planer på att väcka henne. 
 
Söndagsnatt drömde jag så mycket mardrömmar att jag trodde jag skulle dö då jag vaknade av att jag skrek. Hade en hemsk känsla i kroppen hela gårdagen + en massa migrän som kom och gick under dagen. Lagade en god pumpasoppa till middag och mina kanelbullar är väldigt uppskattade i familjen. Min värdmamma skändade dock bullen genom att hälla grädde på den. Jag skrek NEJ och vi hade en hetsk disskusion om varför man INTE häller grädde över en perfekt varm kanelbulle. Herregud. 
 
Nä hörrni. Jag har inte så mycket kuligt att berätta. Taggar mest en sjukhelvetes fylla i helgen. Ska dock försöka undvika tequila i stora mängder. Det var längesedan jag hade en Thun-fylla. Det är på tiden att jag gör det igen. Nästa gång får vänta tills jag kommer hem till jul. ÅH gud vad jag längtar. Miiiheehiii. Längtar dock inte till att flytta hem till mamma och Lisa. Ska bli spännande. 
 
 
 
Nu ska jag duscha och göra mig klar inför dagen innan lillis vaknar.  TJING

äntligen

http://widerstedtx.wordpress.com/


Jag fyller 20 på fredag "vars tog ungdomen vägen??"

Alla presenter skickas till
Bielstrasse 50
3270 Aarberg
Schweiz
 
Tack på förhand.
 
 
SKOJJA BA(egentligen inte häh. Jo jag skojjar. Inte.)
 
 
Här har ni en låt tillägnad min födelsedag
 
 
 
 

Tequila

Oj vad jag drack Tequila igår och oj vad det känns i kroppen idag. Seg som en jag vet inte vad. Vaknade 13.30 och nu ska jag sova lite till. Det är skönt med söndagar. Dom är fyllda med ångest. Mhm


shots för 21kr st=typ gratis

Ohhh where to start. Sitter här i mitt rum och skämms lite. Mina värdföräldrar har varit inne på mitt rum och lämnat lite grejer. Mitt rum är jättejättejättestökigt. Kläder över allt och garderoben står öppen med ovikta kläder i(jag hatar att vika kläder ok). I alla fall så var kvällen supertrevlig. Vi gick först till ett stället vi var på härom dagen och drack lite vin och öl och snackade skit. Vi var fyra tjejer och två killar(den ena är paxad av Aline och den andra var konstig och kunde nicht english sprechen. Dessutom översatte han på google translate hur man säger "Jag vill baka en kaka" från tyska till svenska. Konstig. Sen kom det en tredje och vi gick till en bar där shotsen kostade 3franc/st och den ena killen sa"vi tar tre per person" man ba okej, jobbar bara 12 timmar imorgon men ok, let's do shots. Sen blev klockan mycket och jag promenerade till tågstationen för att ta sista tåget hem. Är fortfarande väääldigt uncomfortable when it comes to kindpussar. Mycket konstigt med dom där. Ringde även Ina påväg hem och fick sätta henne på plats. Herregud, där har vi en riktigt overthinker. Hade lust att ge henne en rak höger. Men det gick ju inte. Hoppas att jag lyckades banka lite vett i skallen på henne i alla fall.
Nu sitter jag här, lättad över att busschauffören inte våldtog mig. Han gav mig konstiga blickar hela bussresan. Är även lite på lyset. För ovanlighetens skull. häh. Vet inte riktigt om jag ska våga lägga mig och sova. Kan hända att jag är bakis imorgon. Kanske ska ta två alvedon bara för att minska en eventuell huvudvärk. Kanske. Vin ger en hemsk huvudvärk har jag märkt och det enda jag dricker är vin. Jobbigt. Öl är megaäckligt och drinkar är för dyrt och shots, ja shots är ju shots. Kan ju liksom inte sitta och smutta på en shot med tequila. Skulle vara lite konstigt.
 
hähä
 
här är två bilder från ikväll och lite bilder från nyss. Looking fierce HAH. not.
Aline och grabbar
 
Jaqline jag och Anniina(inte riktigt säker på stavningen)
 
Vet inte vad som händer här, rynkig panna och pussmin
 
Strippar för er läsare
 
keep on strippin'
 
Tecken på att jag är full - tappar tuggummit(det ligger i min klyfta då denna bild tas) är dessutom sjukt skelögd
 
YAY
 
come to mama
 
 

Yes

NU åker jaggggggggggggggg. Är lite wild and crazy med transparent linne ikväll whatwhat. Har en stickad heltäckande tröja över så var inte oroliga.

tjingtjong

12 timmars sömn och livet känns mycket bättre

Sedan jag flyttade hit ner så har jag verkligen märkt vilken dålig människa jag blir om jag inte får sova och äta ordentligt. Inte undra på att jag var superdeppad då jag bodde hemma. Sov och åt ungefär lika dåligt som en männska som går på amfetamin. Den här veckan har jag legat minus på både mat och sovkontot. Idag har jag fått sova ordentligt och jag har ätit både frukost och lunch. Och vips känner jag mig som en normal människa igen. Det är ganska kul då jag umgås med Aline och inte har ätit ordentligt. Jag blir jättetystlåten och kan slänga ur mig saker som "är du aldrig tyst?" jag blir alltså väldigt lättirriterad. Då brukar hon säga "Hanna, vill du ha något att äta"  Och då jag får något i magen så brukar jag återgå till mitt normala esse, alltså jättepratig och skämtsam(är ju den roligaste människan ever enligt mig själv). 
 
 
Ikväll ska jag tydligen på någon oktoberfest ala schweiz. Ska träffa Alines alla (snygga obsobsobs) killkompisar som hon inte kan sluta prata om. Jag ska försöka kamma hem(förstå ironon FÖRSTÅ ironin) en av de snyggaste/vackraste killar jag någonsin sett, om han är där så att säga. Kommer max våga slänga ur mig ett "Hi! Im Hanna, nice to meet you". Eller om jag har druckit vin "Hi! Im Hanna, nice to meet you. How are you?". Aline har utsett sig till ledare av "the get hanna to stay in switzerland mission" och det går ut på att försöka hitta mig en pojkvän så jag inte ska vilja åka hem till jul. ha ha säger jag never gonna happen. Tysktalande schweizare klär sig så jävla fult att det är pinsamt. Riktigt jävla pinsamt. Och jag tänker inte gå in i ett förhållande med en kille som har 2 storlekar förstora byxor och fula skor. DET GÅR BARA INTE. Schweiz må vara bra på mycket, men inte då det kommer till mode. Tjejerna verkar inte heller ha fattat det där med mode. Fast det är klart. Då det bara finns h&m med någorlunda decent kläder så förstår jag varför dom ser ut som dom gör. Allt annat är ju snuskdyrt. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att komma ut ur den som en goluktande, assnygg, acnefri tjej. Goluktande och assnygg är möjligt men inte det sistnämnda. Ärrrr så less. Det blir hudkliniken då jag kommer hem till Sverige tamefan. Bortbort det ska bort. Säger bara tacka gudarna för heltäckande foundation.
 
 
Nu ska jag sluta snacka skit und skypa mit miene leibe mami.

jävla pizzadeg

Alltså den här dagen har varit sämst. Sämst på alla sätt och vis. Emma har ramlat och slagit sig 15156165 ggr så jag börjar fundera om ungen har några hjärnceller kvar OCH pizzadegen blev förjävla misslyckad, så nu står min andra pizzadeg och jäser. Än så länge ser det helt OK ut. Att baka med torrjäst är tydligen något helt annat än vanlig jäst. Har lite ont i hjärtat också, hemlängtan och så. Denna vecka borde ta priset som en av de värsta på väldigt länge.

bajs och kiss

Tycker att den här låten var fin

 
Satt och lyssnade på Inas nya lista som hon själv tycker är så jävla bra. Det tycker jag också. Snodde en hel del låtar. Det brukar vara tvärtom. heh. Idag är jag lite halvbakis. For in till Bern igår och mötte upp Aline och en tjej som heter Aniina, vi drack vin och snacakde skit. Jag köpte en tallrik med nachos con queso.Jag glömde betala för det och gjorde en omedveten springnota. FÖRSTA  och enda gången, känner mig som en  dålig männsika idag. Igår var det liksom lite äsch whatever pga av vinet, men idag så har jag dåligt samvete. Men det som inte dödar härdar.Brukar dom ju säga. 
 
Idag jobbar jag  och Emma har stökat ner hela lägenheten. LÄngtar tills att städa, inte. Ikväll ska jag försöka mig på att göra hemmagjord pizza. Kan gå åt helvetet, vilket det kommer att göra. 
Senaste newgirl var ju sjukt bra också. Herregud om jag kudne skulle jag gifta mig med Nick och Jess på samma gång, SChmidt också. 
 
Nu ska jag gå och handla jäst så jag kan baka en pizzadeg
 
 
Välkommen (Internskämt mellan mig och BLS-tågen här i Schweiz. Inte för att tåg kan skämta och inte heller förstå skämt men jaändå.)
 
 
 
 

blöööööööööööööööööööööööööööå

Eftersom Thomas klagade(eller klaga var kanske lite att överdriva, han bad mig lite snällt att dammsuga lite mer noga i hörnen, vilket jag gör men flugor har en tendens att dö i alla hörn varenda dag) på min städning så har jag skurat varenda jävla millimeter av golvet idag. Pjuh, är svettig. Jag vaknade klockan 08.06 och var superpigg, Emma hon sov och vaknade vid halv9 och såg ut som en trollunge då jag kom in i hennes rum. Hos stod upp i spjälsängen med trötta ögon och håret åt alla håll. Gulliga unge. Nu sover hon förmiddag och jag har passat på att städa, tänkte slänga mig i duschen för snart kommer Aline och Leon för lite lek i lekparken! weho! Taggad chey_92.

Föressten. Breaking news är ju världens bästa program! Efter New Girl såklart. Avsnittet då Filip och Leila inte riktigt klickar ha ha ha ha ha

Tchüss


Det eviga smsandet

Jag och en kär vän hade en kul stund idag över skype(hahahaha, gud så jag tänker snusk ibland heh). Hon träffade en kille på krogen för någon helg sedan och tyckte han var jättesöt. Dom bytte nummer(tåls att säga att dom inte gick hem tillsammans. Duktig tjej) och har nu smsat i några dagar. Helgen som var ville han att dom skulle träffas men min käre vän som är på jakt efter kärleken tackade snällt nej eftersom hon inte ville sexa och hon ville inte heller sova hos någon och inte sexa med söt kille. Jaja, tänkte jag. Dessutom började hon tycka att han var lite konstig. Men för att komma till kritan med detta, hon blev tillslut less på honom så hon slutade svara. Men denna kille fortsatte ändå att smsa och ville inte ge sig.
Min käre vän gjorde ännu ett försök till att säga upp kontakten med denna söte k-ille. Han gav sig inte(Jag personligen skulle bli väldigt smickrad om en kille ens ville smsa med mig, hej singel-hanna/celibat-hanna/tappatgamet-hanna). Dom fortsatte smsa och tillslut frågade han frågan som fick mig att tappa hoppet om tron på män. Han frågade om dom skulle utmana varandra i "frågeleken", denna lek gick alltså ut på att man skulle ställa en fråga - den andra svarar, men måste svara med än fem meningar och får inte fråga samma fråga tillbaka. Och detta var inte det värsta. Det värsta var frågan han ställde. Den löd såhär Citat "Nämn fem saker du hade gjort om du var kille för en dag". Ja vad fan skriver man? Prova raka mitt skägg? NÄE. Så min käre vän skrev då det hon ville göra om hon var kille för en dag typ masturbera(R-ordet är så jävla äckligt) och typ sexa med en tjej och typ sån där, ja ni fattar.
 
Jaja jag ville bara berätta detta. Eftersom 1. Det var sjukt kul och för 2. ÄR DET DETTA VI HAR KOMMIT TILL? Snusksms och killar som inte vågar komma till skott(inte bokstavligen men ja ni fattar).
Ska det vara så svårt att träffa en kille som säger rakt ut. Hej, jag tycker du är söt/snygg/sexig/jag vill ligga eller whatever he feels, ska vi träffas någon dag? Nejnejnej, 1. Man ska tydligen vara full för att våga häva ur säga något sådant eller 2. Så ska det göras över sms över en jävla frågelek. Fy och fan. En annan fråga den söta killen ställde var "Vilka egenskaper ser du helst hos en kille?". Liksom hallå vad fan.
 
Don't get me wrong alltså. Jag älskar att smsa, särskilt med söta killar(:P). Men herregud vill ni ragga så gör det då ni är nyktra eller ja, någorlunda i alla fall. Och gör det på ett normalt jävla sätt. Herrejisses jag tror inte att ni män förstår hur avtändande det är då ni inte går rakt på sak. Okej, jag kanske inte skulle bli så tänd på en kille som kommer fram och säger "hej ska vi sexa?". Men liksom varför inte säga rakt ut "vad fin du är" eller vad "snygg du är i håret" eller "ska vi ses någon dag?" eller vad fan man du vill säga. SÄG DE BA. Håll inte på med en massa tjoller, det är bara jobbigt. Nu tänker säkert ni killar som läser detta " Hanna, du ska bara veta hur avtändande det är med bitterfittor" Jaaaa jag vet, men klockan är snart 00.00 och jag har en dålig vecka(inte pms) och jag börjar få panik över att jag kommer sitta utan barn om 50 år och istället med 35 katter och vara sinnessjuk. Bara för att poängtera. Vi tjejer är ju inte så jävla mycket bättre än ni killar. Minst lika dåliga, om inte sämre. Jag till expemel är rädd för att få nobben, därför så kommer jag aldrig till skott(jag har så jävla bra självinsikt) om inte killen kommer till skott så att säga. Herregud I need to man up och börja säga vad jag känner till söta killar.
 
Okej nu ska jag sluta innan jag går på någon personligen. Och ja, ni som känner mig ta detta med en stor nypa salt och ni som inte känner mig ta detta med en ännu större nypa salt. 
 
 
Jag älskar mitt snus och kommer leva med snuset resten av mitt liv(förutom då jag är gravid, om jag lyckas hitta mig någon som vill göra mig på smällen).
 
hahaha gud. Nu ska jag ge mig och spara lite av krutet till ett annat blogginlägg om något annat roligt ämne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0