Tjoohooooo

high on life för stunden.Eller hela dagen, folk har frågat vad fan det är för fel på mig. Fick komplimanger av butiksbiträden på bikbok. Dom tyckte jag var snygg. Kan ha berott på att jag hade på mig deras apsnygga orangea tröja. Men jag tog det som att jag helt enkelt var snygg. Anyway. Imorgon ska jag jobba på apoteket, packa varor och se till att det är snyggt i the butik. Kanske också stå i kassan om det behövs(andnöd). Jag har kassavana sen tidigare, men absolut inte den slags kassavana där man ska blippa in grejor och så vidare. Panik. Meeeeen eftersom jag tydligen är så jävla snygg så kanske jag kan charma(ok, jag stavade just charma, skarma, NÄR BLEV JAG DÅLIG PÅ ATT STAVA????) till mig kunderna. Jag har fått min ödmjukhet av pappa.
Har även hållt på att krocka x2 idag. Blev förbannad för att en taxichaufför som gjorde en fuling, jag la mig bokstavligen på tutan(andra gången jag tutar på någon i trafiken) och alla fula ord jag kunde komma på bara flög ur min mun. Andra gången så gjorde jag samma fuling som taxichauffören och det var ännu mer nära till en krock. levde även on the edge då jag stod på en förbjuden plats utanför farmor. And i didn't get any parkeringsböter. Qpark håller inte ställningarna i staden.
Typ den finaste bilen på oss från türkei

15 dagar kvar

Som vanligt så stänger jag av väckaren i tron om att jag inte ska somna om, vilket jag alltid gör. Jag vaknar istället av att mormor och morfar plingar på en timme senare. Värt.
Nu ska jag käka lunch och sedan bege mig mot min forna gata aka stafettgatan(världens bästa gata som jag vill uppfostra mina ungar på). Sminka mig måste jag också. Fy så jobbigt det är att vara tjej ibland och alla mina kläder som är användbara ligger nedpackade, vilket betyder att jag måste packa upp allt från övik nu. Bajs på det.

Inatt drömde jag att jag glömde min kamera hemma då jag flyttade till Schweiz. Jag hade panik då jag vaknade.


Taggtaggtagg

Jag är så himla taggad på att flytta nu. Det sprätter liksom i benen. Jag vill lära mig franska och byta barnblöjor NUUUUUU!!!!!!!!



Imorgon ska jag ha syjunta med mormor. Jag tror aldrig att jag hört min mormor så glad som då jag ringde henne ikväll och bad om hjälp. Två klänningar ska fixas. Ska på ju på galamiddag på lördag(till mina 8 och 10åriga kusiner). Fina kläder för fint folk. Hähähähä

Nu SATC. Hejsvejs lingonfejs


McDonalds ersboda

Har just avnjutit lite mat på donken. Egentligen så är det inte så himla gott och dessutom så har deras pommes blivit äckliga. Undrar dock varför halva Indien/Pakistan jobbar där? Inte för att jag har något emot det, det såg bara lite roligt ut då det var en indier bakom varje kassa och i köket. Jag antar att det var indier eller pakistanier. Kul var det i alla fall. Bra att invandrare får jobba. Faktiskt.

Nu är vi i alla fall on our way 2 Skellefteå. Jag är tröttare än döden och ska träna då jag kommer hem, eller ikväll. Eller imorgon. Fan så trött jag är. Pappa har dunkat allt från disturbed till the clash på hösta volym i snart två timmar. Jag är liiiiite less. Bra musik, men jag är less.

Har snackat med Emmy the kosk idag. Det bröts. Inte ens 3G nätet funkar i övik. Fan för övik ibland alltså. Fin stad men fan för den.


Äntligen

Har jag fått prata med min bebis i Australien. Nu väntar jag bara på att bebisx2 ska ringa mig. Och jag längtar!!!!!!!!


HELL YEAH

Mamma snor mitt favoritord
Jag laddar ner en film från disneychannel i tron om att den kan vara riktigt bra. Jag sitter också och försöker hitta något recept till kvällens middag. Det lutar åt bönsoppa med paprika och tomat med VB-toast och mjölkchokladpanacotta. It's gonna be legendary, enligt mig. Jag älskar att laga mat och att äta den såklart.
Imorse blev jag upptvingad ur sängen i tron om att klockan var 11(dom lurade mig big time). Men det visade sig att den bara var 09.20. Död åt tengil tänkte jag då. Men efter en uppfriskande dusch som jag nu inte ens kommer ihåg(vet att jag har duschat för att jag luktar så jävla gott) att jag tog så var jag på banan igen. Provade havregrynsgröt med qinoua till frulle, det låter väldigt suspekt. MEN. Det var riktigt riktigt gott. Efter den otroligt goda gröten så var jag verkligen på banan. Jag och mollie tog sedan qashqaien till Centrum,stan, city eller vad man nu vill kalla det, för att handla hårfärg. Hennes hår råkade bli lite gult igår. Så nu är även håret på banan. Blev stoppad av polledollen utanför parkeringshuset. Jag fick blåsa. Och nu tänker säkert ni som känner mig att jag totalt höll på att freaka ut, som jag gjorde sist. MEN alltså. Jag var så lugn och så fin(sen så vände jag på dynget;P;P visst är jag rolig mamma?????). Jag tror nästan jag har kommit över min polisfobi. Fan vad respekt jag har för dom där alltså. Dom är så jäkla coola.
Nu ska jag ta en powernap. Godnatt

Häääpppppppp

Nordman satt mitt emot mig på olearys och jag åt en god efterrätt och någon gjorde en klockren parkering hemma


Ensam

Idag har jag vart ensam mest hela dagen. Ganska skönt faktiskt. Råkade dra in en ton snö i bilen då jag skulle skjutsa anton, väldigt lyckat. Det visade sig att det snöade så mycket att det inte ens gick att köra bil. Det var gal1!! En halvtimme senare så gick det finemang att vistas ute.
Nu ska jag se The help eller kanske restless. Dom andra ser efterlyst, jag känner mig inte riktigt på "Kolla-på-hasse-aaro-humör". Kan bero på att jag har levt i en dimma sedan Maja och Ina for och idag då dom visade deras första tecken på liv så blev jag ledsen och insåg att det här så det kommer funka det närmsta 1½året. Skriva på facebook, skypa, maila och så vidare. Fy och fan. Jag hoppas ni läser detta och är lika ledsna som mig.
Ät bajs hejsvejs

hahahahahahah

Det ser ut som att han håller på att göra i byxan.

Uttråkad

Pappa spelar rammstein och jag vill lyssna på vad som helst förutom rammstein. Hurves. Rammstein är det sämsta bandet någonsin.

Nu gör vi entré i björkarnas stad så det är bara cirkus en timme kvar tills vi gör entré övik. Jag längtar. Jättemycket. För jag är jättejättehungrig.


Bilfärd mot övik väntar

Ye idag åker jag till övik. Min träningsvärk håller på att ta kål på mig. Kan.knappt.gå. Eller jag kan gå men det ser ut som att jag skitit ner mig då jag spatserar runt. Inte kul. Men bra. ASBRA. Kanske kan satsa på strand 2012 ändå???? Fast nä.

Little miss sunshine var en sjuk film. Man pendlade mellan tårar och asgrav. För att låta lite proffsig så säger jag att jag tycker inte att den var så välgjord. Det hände så mycket på så kort tid och det var mycket som blev osagt. Meeeen ändå sevärd.

Nu ska jag sminka trynet.

Gå i frid.


Yep

För ni som inte sett filmen 50/50, SE DEN FÖR FAN!!!! jag grät så jag hulkade, fast då är jag iofs omöjlig på filmer. Jag gråter till Sex and the city. Sjukt bra film. Joseph Gordon-Levitt är fin och bara det är ju en bra anledning till att se filmen. Nu ska jag se klart Little miss Sunshine, enligt säkra källor är den brabra(vet dock inte om jag ska tro på det, jag somnade idag då jag såg den). Imorgon åker jag till Övik och stannar där över helgen. Peace out.

Hijzan

Jag har inte varit uppe såhär tidigt på väldigt länge, inte sedan jag blev frivilligt(viktigt) arbetslös. Det är ganska skönt att få snooza och känna lugnet liksom. Att jag har sovit cirkus två timmar behöver vi inte snacka om.

Idag ska jag till vårdcentralen igen och försöka få en årsförbrukning av astmamedicin utskrivet. Det mesta börjar vara fixat för avfärd nu. Bara en massa småfix som går på en dag som återstår eller packningen lär ta 100 år. Jag börjar vara riktigt nervös fast på ett bra sätt


WEHOHEHAHEO

Att flyga tur och retur Genéve - Barcelona går på 600 spänn. ALLTSÅ HUR VÄRT?????????????? Nu är jag glad. JÄTTEGLAD.
Träningen då? Joho, gick som smort. Ville dö där på slutet eller ja, jag trodde jag var död. Men tydligen inte. STILL ALIVE så att säga. Kom just på att jag har glömt duscha(äckligt), jag började söka genom datorn efter virus och det visade sig att typ hela min dator var full med äckligt virus. Kalla mig TeknikHanna. Jag e så duktig.
Nu ska jag ladda en film-duscha-se film för att sedan sova. Mm gött.
Ses på lan n00bs

kvällens plan

Planen för ikväll är att försöka springa jävel på löpbandet, mina nya löpardojjor(som jag blev övertalad till att köpa) måste ju användas till det dom är gjorda för. Alltså löpning. Jag hatar att löpa. Jag hatar att löpa mer än krig. Jag hatar det mer än allt på denna jord. Fy och fan vad jag bävar inför detta. Men eftersom att jag inte kommer att ha råd med gymkort i Schweiz så kommer jag måsta löpa för att motionera(eller promenera med barnvagn) SÅ VARFÖR INTE BÖRJA REDAN NU LIKSOM?
åh fuck my life. Jag ska dessutom träna med mamma så det kommer nog sluta med att jag är förbannad. Hon är så himla hurtig den där kvinnan, vilket jag inte är. Vi må vara lika på många punkter men inte då det gäller träning.
nu ska jag kräkas på mina dojjor så jag slipper springa.
Adjö

I wish the way that I dressed was your favourite kind of style

JAG VILL KUNNA SÄTTA UPP MITT HÅR EN EN KNOPP OCH DET ÄR NUUUUUUUUUUUUUUU.
åh det suger att vara tjej

Söndag

Idag är det död-dagen och jag ska tydligen på stan med mamma.
Över och ut

NÄR HÄNDE DET HÄR?

Från Volchok i OC till detta. Är det hans unge? När hände det? Jag är chockad.

blup

Nice dag. En lugn dag med tvätt i massor. Vi(jag) har ingen tvättrutin. Det blir liksom en chock då man inser att man inte har några trosor att ha till imorgon. Då har man panik. Detta fenomen är nog ganska vanligt bland både tjejer och killar, gammal som ung. Tur att det bor två till brudar i detta hushåll. Det hade varit mer jobbigt om jag hade bott med min pappa och en bror. För vem vill gå i kallingar då man har brist på trosor? Hangloose vill man ju inte heller köra(inte för att tjejer har den förmågan men jag vet inte vad jag annars skulle kalla det).


Min kväll spenderades hos Marielle och Jonte i Kåge, jag lyckades till min förvåning köra vilse fast jag hittade till slut. Kåge är ju trots allt inte en storstad. Typ kör till ica och sedan till preem och sen första höger då du passerat lastbilsparkeringen och vips så var man framme! Lätt som en plätta. Vi såg In Time, otroligt bra film. Jag har nu laddat ner Matrix eftersom att min Kusinkompis Emmy the glädjedödare(en helt annan historia) sa att den var ungefär lika bra. Så varför inte chansa. Och nej jag har inte sett Matrix, jag för liten för att få se den då den kom. Mina föräldrar gillade att förbjuda saker då jag var liten. Typ Du måste ha hjälm i backen då du åker madrass annars får du inte åka, notera att jag var vid detta tillfälle kanske 11 NÄ jag var typ 12(ALLTSÅ MAMMA OCH PAPPA VAD FAAAN????) och det var en pyttebacke, den på stafettgatan för dom som vet vart det är. Sen att alla andra av mina kompisar inte behövde ha hjälm gör denna historia ännu värre. Jag kommer aldrig glömma då jag stod och grät i dörröppningen för att mamma tvingade på mig en vit hockeyhjäm som gjorde att jag såg ut som ett ägg då jag skulle ut och åka madrass med Mimmi och Sandy(som inte hade hjälm) som stod ute och väntade på mig. För att göra historen kort. Jag åkte med ägghjälmen och mådde jättedåligt. Fast mina föräldrar var ju rädda om mig har jag insett nu då jag är lite äldre och lite klokare.
Ok. nu har jag delat med mig av min barndom. Till den som orkade läsa; Grattis.

Sweet fucking jesus

Idag har jag pratat med min värdmamma. Hon är så himla snäll!!!!!!!!!!!!!! Jag tror att detta kommer bli super alltså.
En sak som inte är så bra är att det kostar 1400kr att ta en jävla blodprov i the land of cheese. Det är bara sjukt. Och min försäkring som jag köpt kostade 2300 för ett år och dom betalar det i månaden. Man ba whaaaaaaaaaaat. Crazy shit liksom.
Jag fick även datumen för min ledighet i sommar och jag kan inte säga annat än att det kommer bli superdupermegabra. Jag redan älskar mitt liv i Schweiz.
Sen har jag världens bästa mamma och pappa. Fast det vet dom redan.
Är just nu sådär glad. (ursäktar fläckarna på klänningen men jag stod för matlagningen och då är det omöjligt att hålla sig ren)

Afropowerdance

Igår gjorde jag två saker jag aldrig gjort förut
Jag och Ina åkte lokalbuss i Umeå(gick hur bra som helst)
Jag och Maja var på ett afropowerdance pass. Det var inte jättekul om jag ska vara ärlig. Har ont i mina fötter idag efter alla barfotaskutt. "Jag är frisk, jag är fri, jag är full av energi" var ett av mantrat som den överglada ledaren sa. Men man blev i alla fall svettig.
Idag har jag ringt runt till halva stan känns det som. Jag har också vart på försäkringsbolaget för att tracka dom lite(alltid kul) sen har jag tränat, min rompaaaa kommer göra ont imorgon. Den smärtar redan. YesYes. Något som smärtar mig ännu mer är att det är SÅ JÄVLA MYCKET FOLK PÅ DET DÄR FÖRBANNADE GYMMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag menar kom igen för faaa-aan. MÅSTE HELA SKELLEFTEÅ TRÄNA PRECIS KLOCKAN 7???????? Det är som en jävla folkstorm exakt klockan sju. Det är smockat i damernas omklädning och man får stå i en halvtimme och leta sina skor i hallen. Sen dom där som ställer sig i dörröppningen och knyter skorna?? Vafan?? Man tar sina skor och ställer sig på ett ställe där man INTE är i vägen. Jisses alltså, människan är en väldigt osmart sort.
Jag har även hunnit ha en liten näratillgråtstund idag. Har börjat inse hur länge jag ska vara borta och hur mycket jag kommer sakna familj och kompisar. Men WHAT DOESN'T KILL YOU ONLY MAKES YOU STRONGER så att säga. haha vad klyschigt sagt.
Nu är det dags för lite serietittande innan jag knoppar för natten. Upp med tuppen imorgon. Yes.
Adjö.

15/1-11

Om exakt en månad flyttar jag till Schweiz. Craaazazzyyyyyyyyyy liksom.
Är ändå något sånär på banan. Än så länge. Har fixat nästan allt. Det enda som jag inte har fixat är typ rensa ur garderoben och mina skor. Älskade skor. VILL INTE.
Ikväll ska jag och träna med kopparskallen. Hon lär stå på löpbandet och mata, och jag på crosstrainern. Jag ska ha träningsvärken from hell imorgon hade jag tänkt. På tal om imorgon så tar jag 10.15 bussen till Umeåtown för att besöka NUS. Det kan bli spännande. Kommer jag hitta? Nä.
Igår var det fullt hus här hemma hos mig. Mamma och moster drack vin. Jag och mina jättefina vänner såg film och var jättenyktra, men vi hade kul ändå. Nästa helg ska jag banne mig dricka vin.

alltså det här kan ju inte stämma


Tjena kexet står du här och smular?


En månad och två dar

Idag har jag och min superröv(enligt nån, nämner inga namn) tagit tag i träningen och dragit oss ner på friskvårds. Jag fattade noll av maskinerna men det gick an ändå, träningsvärken kommer komma passande imorgon då jag ska upp och träna klockan 9.


Jobbar sedan mitt sista pass som personlig assistent, går på stort och jobbar ett 25h pass. Jag och pers.ass har haft ett stormigt förhållande. Jag vet inte om jag hatar eller älskar det. Både och tror jag. Nu blev det jättesorgligt och jag kommer nog mest sakna det. Framförallt mina jobbarkompisar.


Hejsvejs!!


Saker att göra innan Swiss

Nu är det en månad och 4a dagar kvar tills jag åker och det är lite saker jag måste göra
1. Sluta tänka på snus
2. Betala försäkring
3. växla till CHF(vaaaaaaaaaaaaaaaaars gör man sånt???!?!?!??!)
4. fixa papper på skatteverket
5. en miljard läkarbesök(känns det som, att vara astmabarn är ett straff) Även en tripp till Umeå lassa eftersom att Landstinget suger. Ska bli landstingschef då jag kommer hem och slå lite vett i människor.
6. TYP BÖRJA UMGÅS MED MINA KOMPISAR SOM JAG INTE KOMMER ATT TRÄFFA PÅ 1½ år. Ina Andrén gör inte saken bättre då hon kommer med sina jävla ångestattacker och för över dom till mig. Fy och fan vad flännig jag blir.
Nog om en massa måsten. Ikväll ska jag till Dalla och vara med mina vänner<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Bakade ett bröd på ägg och philadelphiaost i dag. Ändå typ gött, fast det smakade lite väl mycket ägg kan jag erkänna. Gjorde även broccolimos som var asgott! Varför äter man inte broccoli oftare? Hanna the housewife. But it's funfunfunfun.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Mot skellefteååååååå

Sitter i bilen just nu i detta nu.
Idag har jag vart med om en rolig grej. Har liksom inte snusat sen nyår(eller jag har småfuskat lite typ två ggr) och idag blev jag äckligt ruggigt snussugen och då tog jag en av pappas maxisnus. Jag kunde inte prata eller titta, hela världen började snurra. Hoho yes! Jag har aldrig varit snusfull förut liksom. Ascoolt ju! Och Maja nu förstår jag varför du blir som du blir på fest med snus. Haha askult. Fast detta är ett bevis på att snus är skit och att jag inte ska börja om.

Nog om snus.
Jag har haft en mysig liten weekend i övik fastän familjen har vart ganska frånvarande. "Den här helgen gills inte" som min söta plastmamma sa. Idag trippade jag på stan alldeles själv och jag hittade ut från stan alldeles själv med bilen. FRAMSTEG!!!!!!!!!!!!!!

Nu är jag hungrig och ett stopp
På donken i tattarstad(Umeå, enligt pappa) väntar. Vad ska jag äta vad ska jag äta vad ska jag äta??!!?? Panic in the qashqai. Nu går det 20 km i timmen på efyran och pappa är arg. Och han undrar vart jag fått mitt hets ifrån.

Över och ut.


Ötown och dess shoppingutbud

Idag gick jag lös på stan. Är inte särskilt imponerad av utbudet. Hittade ett par skor som var slut på hm i Skellefteå och jag fick en skitgullig ring på bikbok för att jag handlade för över 300kr. Win!
Sen har jag virrat runt på vägarna idag också. Jag skjutsade mollie till hennes far och sedan skulle jag styra kosan mot domsjö. Övik har många backar och ett väldigt konstigt system gällande vägar. Sen kör öviksborna som krattor och det gör ju inte saken bättre!





Panik på drevstigen

Jag kommer hem efter en handlingsrunda på Coop och har lagomt hög puls(jag hatar att köra bil i övik). Jag ställer ner matkassarna på golvet och kollar åt höger. Där står issa, min systers monsterhamster som är hundra gånger värre än min hamster nils(som är snäll nu). Jag skriker och gör något skumt hopp upp i luften och pulsen går i 1080 ungefär. Jag ringer typ alla jag känner men ingen svarar. Tillslut svarar pappa och han säger att dom visste om att hamstern har bitit hål i buren och att han hoppades på att hon skulle rymma ut genom dörren(det är ingen omtyckt hamster). Jag personligen skulle aldrig låta min hamster vara i en bur med hål
i. Man vill ju inte få sådana här hemska överraskningar.

Nu har jag lugnat mig och sitter i soffan men ben och armar under en filt. För fan för issa om hon kommer nära mig. Då ligger hon risigt till.


Mitt liv är så jävla händelserikt;P;P;P

With love from övik.


Mot övik

Sitter i bilen påväg mot övik. Pappa spelar rock klassiker och sjunger med till ebba grön. Han är allt go den där karln. Vi körde förbi några som hade
Kört rakt in i snövallen på vägkanten. Väldigt klantigt om ni frågar mig. Förstår inte hur man lyckas alltså.


Solen ligger lågt och bländar mina vackra ögon. Men jag trivs.



Appappappapp

Provar blogg.se Appen. Har enligt ryktesväg hört att den suger men det är
väl värt ett försök.
Har lyckats fixa så att jag kan ladda ner apppar eller ja, med hjälp av bröderna Andrén. Tack för det! Dagens ros går till er. Vem kunde veta att säkerhetskoden är cvcnummret????? Inte så lätt.
Dagens ris går till
kissnödigheten som alltid kommer krypandes då man är på bio. Den börjar som en vanlig kissnödighet med slutar alltid upp med att man inte kan koncentrera sig på filmen samtidigt som man hurves. aaaaaaaaasjobbigt ju!
Ps. New years eve får 7 Times square bollar av 10.


Peace love and understanding


jävlajävlajävla snö

Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig så att folk fattar hur mycket jag hatar snö. Eller okej, ge mig en snowboard och en mysig fjällstuga med bastu och en skoter som man inte kan köra fast med så kanske jag överlever.
Jag vill ba ha vääääääääääääääärmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mjöp

Har just gjort bort veckans arbete, en tur på två timmar. Man tar det man får så att säga. Ringde just min chef och sa att jag inte vill jobba något från den 15de Januari, så snart är jag arbetslös. Det känns nästan bra. Fast bara nästan. Lite sorgligt känns det att lämna mina arbetshomies. Dom eeee ju så fine! Jag har inte varit arbetslös på fyra år(världens längsta tid enligt mig). För fyra år sedan var jag 15(whatttt???) och i ett stadigt förhållande som jag trodde skulle hålla för evigt. Oj, så ung och dum man är. Blir nästan lite sentimental då man kollar tilbaka. Herregud vad gammal jag känner mig, sen var jag bara 19;P;P;P;P Jag kommer alltså komma hem året jag fyller 21. Herregud. Jag som ville ha barn då jag var 21. Då jag kommer hem är jag 21 och jag kommer varken ha jobb eller bostad.

"Att vara 21 och bo hemma - med Hanna Berglund" Jag kan tänka mig denna titel på en bok.
Nu påstår jag ju inte att det är något fel med att bo hemma då man är 21, men jag skulle helst vilja undvika det då jag helst vill flytta nununununununununu.
ne hörrni. Påtal om ne(jag skulle egentlige avsluta där men kom på en grej), så såg jag ina och maja Nemo från kungarna av tylösand då vi var i stockholm i våras. Detta kanske inte låter så speciellt. Men för att komma till kritan, Jag blev helt starstrucked av nemo(som för övrigt ser ut som en räka i ljusrosa chinos), men då känner jag hur Maja börjar nypa mig i rumpan. Jag, dum som jag är, fattar ingenting. Sedan så får jag veta att, nu kommer jag inte ens ihåg vad han heter, men det var i alla fall en känd fotbollsspelade som stod brevid oss. Det var inte zlatan men det kanske var Henke. Jag vet inte. Men poängen var i alla fall att här står jag och är helt starstucked över någon liten ö-kändis medans det står en världskänd fotbollspelare brevid oss i kön. Såg även Daniel Paris från ung och bortskämd("Chacha bitcheees"). Och nu låter jag som en äkta norrlänning ba 'WOOOOOOOOOOW JAG SÅG EN KÄNDIS. Men jag är ju norrlänning så att jag låter som en är ju inte konstigt.
Klippet som aldrig blir gammalt.

Det där med att skriva rätt

Som det klantarsel man är så lyckades jag skriva in fel email adress då jag registrerade denna blogg. Meeeeeeeeeeeeeeeen efter lite mailande med kundtjänsten så är allting löst och jag kan logga in. Hade det svettigt och jobbigt ett tag.
Så, vad gör jag nu? Joooooooo, jag sitter i soffan och längtar efter att ta en snus. Det är ungefär det enda jag vill. Igår var jag nära på att skicka ett mail till mina värdföräldrar och skriva att jag inte vill komma ner till Schweiz längre. Allt för denna lilla nikotinpåse. För er som inte förstår så håller jag på att sluta snusa OCH varför inte göra det dagen efter nyårs då man är som mest bakis och jävlig, smarta Hanna är i farten. Ville dö om och om igen igår.
Nyårsafton då? Det var kung. Bilder hittar ni på min gamla blogg som nu är nedlagd. Om ni kan min gamla bloggadress, kul för er. Ni andra, synd för er. HÄHÄHÄ. Den e privat och jävlig.
Detta inlägg skulle egentligen inte handla om snus, men nu orkar jag inte skriva något mer så ni får nöja er med det. liksom "VEM FAN BRYR SIG OM ATT HON SLUTAR SNUSA???"
äh
ses på lan eller nått
+ El fotograf Ina

RSS 2.0