Spacebound

Den här dagen har verkligen varit en rollercoaster av känslor. Natten också för den delen. Bröt ihop totalt över en liten felbokning. Drog inte upp persiennerna i mitt rum förns än tre idag. Bytte inte om från pjamas förns än fyra. Ja. Jag var inte på topp.
MEN. Min värdmamma kom hem och fick höra om mitt lilla misstag och började frenetiskt söka flygbiljetter. OCH vips så hittade hon. Eftersom att exakt den turen inte fanns igår så antar jag att någon måste ha avbokat. Så jag ringde till sas och fick prata med en snygg kille(hans röst var snygg) och han sa att man fick tillbaka pengarna. Jag hoppade i sängen av lycka. Så jag avbokade, ringde banken och bad som snabba på överföringen till mitt konto och bokade om biljetten!
Idag har jag cyklat en bra bit och glömde totalt bort att jag istället kunde ha socialiserat mig i Lausanne. Det får bli någon annan gång helt enkelt. Det var ganska najs att cykla på vägarna som går genom ängarna/lägdorna. Cyklade även längs Aare och satte mig på en bänk och tittade på svanar.
Nu ska jag försöka sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0